Kód: SM24422 Kategória: Hry na lekára
  Skladom
38,99 EUR
Hodnotenie:
Nehodnotené

Smoby lekársky vozík s infúziou je skvelá hračka pre malého lekára, alebo zdravotnú sestru. Celý vozík stojí na štyroch čiernych, plastových kolesách, takže je stabilný a ľahko sa presúva. Vyrobený je z kvalitných a odolných plastov. Pre zvýšenú bezpečnosť sú všetky hrany zaoblené, takže si dieťa nemôže ublížiť. Prevedený je v zdravotníckych farbách červenej, bielej a modrej farebnej kombinácii. Na vrchu vozíka je umiestnená fľaša s infúziou a malý monitor, takže vozík vyzerá veľmi realisticky. Detský vozík je navyše zdobený peknými nálepkami s nápisom Medical. Lekársky vozík s infúziou Smoby spĺňa najprísnejšie európske štandardy. 

Vysoký je 60 cm, široký 36 cm a dlhý 40 cm. Obsahuje 7 doplnkov. Je trojpodlažný, s veľkým úložným priestorom pre bohatú výbavu, ktorá obsahuje injekciu, teplomer, vzor na test očí, kladivko, obväzy, EKG. Dieťa si na vozík môže odkladať i iné hračky a prenášať ich z miesta na miesto. Vozík s lekárskou výbavou pre deti je vhodný pre deti vo veku od 3 rokov. Je to hračka, s ktorou sa vaše dieťa môže zabávať dlhé hodiny a popritom sa aj naučiť mnohým veciam z oblasti medicíny. Napodobňovanie dospelých pri hre rozvíja u detí fantáziu a zvyšuje ich celkový rozhľad. 

Spoločnosť Smoby je renomovaný francúzsky výrobca, ktorý sa už roky pýši výrobou kvalitných a originálnych plastových hračiek. Plast na hračkách Smoby je jemný k detským rúčkam, je to plast zamatový na dotyk. Hračky majú zaoblené hrany, aby boli deti pri hrách chránené. Hračky Smoby spĺňajú aj tie najprísnejšie európske štandardy. Smoby vyvíja a vyrába hračky pre deti s dôrazom na zdravie a bezpečnosť detí počas hry. Hlavnou myšlienkou tohto francúzskeho výrobcu je, aby hračka rozvíjala motorické zručnosti dieťaťa, sociálnu inteligenciu a pomáhala deťom vzdelávať sa formou hry. Ak hľadáte kvalitnú a modernú hračku, vyberte si z ponuky Smoby.

Pohlaviegirl
Vek3years
PôvodFrance,france
Rozmery36*40*60 cm
Celková výška60 cm
Rozmery balenia45*14*57 cm
PackageYes,yes
Hmotnosť2,10 kg
Farbačervená

Smoby

Nakúpte u nás hračky Smoby. V ponuke nášho eshopu objavíte detské kuchynky, domčeky pre deti, šmykľavky, odrážadlá aj trojkolky.
Kontakt
Polia s * sú povinné
loader  Načítavam hodnotenia...

Vybrali sme pre Vás

loader  Načítavam podobné produkty...