Kód: SM220312 Kategória: Kočíky pre bábiky
34,80 EUR
Ľutujeme, produkt momentálne nie je skladom
Hodnotenie:
Nehodnotené

Detský hlboký kočík pre bábiku Baby Nurse je stabilný a pevný kočík pre detskú bábiku vhodný pre dievčatká od 18 mesiacov. Je prevedený v žiarivých odtieňoch ružovej farby v kombinácii so sivou. Je to veľmi užitočný doplnok k hre detí. Malá mamička v ňom môže voziť svoju bábiku doma i vonku. Klasický hlboký kočík pre bábiku má jemné oblé tvary. Výška rúčky kočiara pre deti je 56 cm. Je vhodný pre bábiku s dĺžkou 42 cm. Krásnym doplnkom detského kočiarika je prikrývka vrchnej časti, ktorá ochráni bábiku pred chladom. Prikrývka na kočiar pre bábiky je v bielej farbe s farebnou potlačou.

Pod kočíkom pre deti je praktický malý úložný priestor, ktorý môžu deti využiť na prenášanie doplnkov, alebo iných hračiek. Kočík pre detskú bábiku je kvalitný francúzsky výrobok, vyrobený s citom pre francúzsky dizajn z odolného plastu. Plastový materiál je kvalitný a zamatový na dotyk. Je to realistická replika ozajstného detského kočiara. Deti milujú hru s bábikou, radi ju kúpu, prezliekajú, kŕmia, uspávajú alebo kočíkujú. Kočík pre bábiku je skvelý doplnok, pre každú malú princeznú, ktorá chce svoju bábiku vziať na prechádzku.

Produkty Smoby charakterizuje vysoká kvalita a sú držiteľom európskych certifikátov kvality. Hra s detskou bábikou je pre deti dôležitá aj pri rozvíjaní komunikačných a jazykových schopností. Smoby je renomovaná francúzska značka, ktorá sa zaoberá výrobou kvalitných hračiek zo zdravotne neškodných materiálov. Bábika môže byť vymysleným priateľom dieťaťa, s ktorým si vytvorí svoj vlastný svet. Oboznamuje sa s ľudskými citmi, hrá sa na mamičku a pritom napodobňuje dospelých. Môže sa tak vytvoriť skutočný vzťah. Rozmery kočíka pre deti Baby Nurse sú 35*52*56 cm.

Pohlaviegirl
Vek18months
PôvodFrance
Rozmery35*52*56 cm
Celková výška56 cm
Rozmery balenia36*24*50 cm
Celková dĺžka52 cm
Handle height56 cm
PackageÁno
Hmotnosť2,14 kg
Farbaružová
Suitable for a doll32-42 cm

Smoby

Nakúpte u nás hračky Smoby. V ponuke nášho eshopu objavíte detské kuchynky, domčeky pre deti, šmykľavky, odrážadlá aj trojkolky.
Kontakt
Polia s * sú povinné
loader  Načítavam hodnotenia...

Vybrali sme pre Vás

loader  Načítavam podobné produkty...