Kód: B56835 Kategória: Stavebné stroje
18,59 EUR
Ľutujeme, produkt momentálne nie je skladom
Hodnotenie:
Nehodnotené

BIG Power veľký bager je krásna a kvalitná hračka pre deti. Detský bager s veľkými rozmermigumené kolesá, vďaka ktorým dieťa pri hre nepoškriabe podlahu. Pracovný stroj pre deti v krásnom žltom  prevedení je vyrobený z kvalitného plastu v Nemecku. Auto má pohyblivú lyžicu s kapacitou až 0,5 l s úchytom prispôsobeným pre detské rúčky. Bager je skvelou hračkou pre deti od dvoch rokov, neobsahuje malé časti a je určené pre hru vnútri i vonku. Tento bager s pohyblivými časťami rozvíja detskú predstavivosť, motorické zručnosti a logické myslenie.

Dieťa sa dokáže hrou s pracovným strojom - bagrom zabaviť na dlhé hodiny.  Hračka nemá ostré hrany, takže dieťa si pri hre neublíži. Detský bager je dlhý až 67 cm a na ramene má tri pohyblivé kĺby, ktoré poskytujú dieťaťu veľa podnetov pre hru. Nemecký výrobca BIG myslel aj na praktickú stránku hračky a v prípade znečistenia ju môžete veľmi jednoducho umyť pod tečúcou vodou, aby sa dieťa mohlo ďalej hrať s čistou hračkou. Veľký bager BIG je chránený ÚV stabilizátormi, takže hračka rokmi nestratí na kráse farieb ani keď sa bude používať vonku v pieskovisku. Výrobky BIG sú testované v nezávislých ústavoch a podčiarkujú kvalitu produktov. Značka BIG poskytuje na výrobky záruku až 3 roky.

Bager BIG vo veľkých rozmeroch je testovaný nemeckým kontrolným orgánom TÜV Rheinland v súlade s prísnymi bezpečnostnými normami GS. Nemecká značka BIG je výrobca špičkových hračiek, ktoré získavajú ocenenia na medzinárodnej úrovni. Logo značky BIG je byvol, ktorý prezentuje silu, odolnosť a robustnosť - presne to sú charakteristické prvky tejto značky. Značka BIG si zakladá na bezpečnosti svojich produktov, použité materiály sú nie len kvalitné ale aj zdravotne neškodné. Nezameniteľný dizajn, moderné výrobné postupy a hračky, ktoré spĺňajú požiadavky detí - to je značka BIG.

Pohlavieboy
Vek24months
PôvodGermany
Rozmery67*20*25 cm
Rozmery balenia55*43*59 cm
Celková dĺžka67
UV filterÁno
PackageÁno
Hmotnosť1,0 kg
Farbažltá

BIG

Nakúpte u nás špičkové hračky obľúbenej nemeckej značky BIG. Nájdete tu detské odrážadlá, stavebnice pre deti, detské autíčka aj pieskoviská.
Kontakt
Polia s * sú povinné
loader  Načítavam hodnotenia...

Vybrali sme pre Vás

loader  Načítavam podobné produkty...