Kód: EDU17166 Kategória: Progresívne detské puzzle
  Skladom
8,99 EUR
Hodnotenie:
Nehodnotené

Puzzle pre deti s motívom Disney princezien potešia všetky dievčatká od 3 rokov. konkrétne sa na obrázkoch objavujú princezné z obľúbených rozprávok. Po poskladaní dostanú deti hneď 4 obrázky, na ktorých je Popoluška so Snehulienkou, Ariel s Jasmínou, Bella s Tamiou a Merida s Rapunzel. Detské puzzle sa dajú po poskladaní opäť rozložiť a uložiť späť do krabičky. Detská hra s týmito puzzle vhodne rozvíja fantáziu, predstavivosť a manuálnu zručnosť detí, pestujú si ňou zmysel pre detail a koncentráciu.

Puzzle sú vhodné pre deti od 3 rokov. Veľkosť obrázku po poskladaní je 16*16 cm. Balenie obsahuje až 4 druhy puzzle - po 12, 16, 20 a 25 dielikov. Vzhľadom na rôzny počet dielikov rastú spolu s dieťatkom, zabavia sa s nimi dlhé roky. Puzzle sú vyrobené z kvalitného kartónu. Spĺňajú bezpečnostné štandardy - sú bezpečné pre deti. Tieto puzzle sú polepené peknými, veselými obrázkami s motívom z obľúbených rozprávok. Jednotlivé dieliky puzzle sú väčších rozmerov a umožňujú ľahšiu manipuláciu. Educa sa špecializuje najmä na výrobu puzzle a vzdelávacích hier.

V ponuke firmy Educa je množstvo krásnych puzzle, ktoré rozhodne nemôžu chýbať vo vašej kolekcii. S puzzle Educa sa už viac nemusíte báť stratených dielikov. Až do 16 kusov dielikov vám na vyžiadanie cez formulár zašle výrobca Educa bezplatne pre každé puzzle s veľkosťou nad 16 dielikov. Nemusíte sa tak obávať že vaše puzzle bude nekompletné. Je to jedinečná služba španielskeho výrobcu Educa, ktorý sa špecializuje na puzzle a vzdelávacie hry pre deti a dospelých.

Pohlaviegirl
Vek3years
PôvodSpain,spain
Rozmery16*16 cm
Rozmery balenia32*22*5 cm
PackageYes,yes
Puzzle pieces12+16+20+25

Educa

Nakúpte u nás hračky Educa. V ponuke eshopu Trendy Mama nájdete krásne detské puzzle s rôznymi motívmi a spoločenské hry.
Kontakt
Polia s * sú povinné
loader  Načítavam hodnotenia...

Vybrali sme pre Vás

loader  Načítavam podobné produkty...