Kód: EDU15908 Kategória: Detské puzzle od 100-300 dielov
7,99 EUR
Ľutujeme, produkt momentálne nie je skladom
Hodnotenie:
Nehodnotené

Puzzle detské s motívom Zvieratká - Triedna fotka. Motív týchto puzzle sú zvieratká, ktoré pózujú ako na triednej fotke. Tieto puzzle sú polepené peknými, veselými obrázkami. Jednotlivé dieliky puzzle sú väčších rozmerov,čím umožňujú ľahšiu manipuláciu. Puzzle sú vhodné pre deti od 8 rokov. Veľkosť obrázku po poskladaní je 40*28 cmPuzzle pre deti sa dajú po poskladaní opäť rozložiť a uložiť späť do krabičky.

Balenie puzzle obsahuje 300 dielikov. Puzzle po poskladaní tvoria jeden veľký obrázok. Puzzle sú vyrobené z kvalitného kartónu. Spĺňajú bezpečnostné štandardy - sú bezpečné pre deti. Detská hra s týmito puzzle vhodne rozvíja fantáziu, predstavivosť a manuálnu zručnosť detí, pestujú si ňou zmysel pre detail a koncentráciu. Educa sa špecializuje najmä na výrobu puzzle a vzdelávacích hier. V ponuke firmy Educa je množstvo krásnych puzzle, ktoré rozhodne nemôžu chýbať vo vašej kolekcii.

puzzle Educa sa už viac nemusíte báť stratených dielikov. Až do 16 kusov dielikov vám na vyžiadanie cez formulár zašle výrobca Educa bezplatne pre každé puzzle s veľkosťou nad 16 dielikov. Nemusíte sa tak obávať že vaše puzzle bude nekompletné. Je to jedinečná služba španielskeho výrobcu Educa, ktorý sa špecializuje na puzzle a vzdelávacie hry pre deti a dospelých.

Vek8years
PôvodSpain,spain
Rozmery40*28 cm
Rozmery balenia31,5*21,5*4,5 cm
Puzzle pieces300

Educa

Nakúpte u nás hračky Educa. V ponuke eshopu Trendy Mama nájdete krásne detské puzzle s rôznymi motívmi a spoločenské hry.
Kontakt
Polia s * sú povinné
loader  Načítavam hodnotenia...

Vybrali sme pre Vás

loader  Načítavam podobné produkty...