Kód: EDU 14881 Kategória: Puzzle pre deti
  Skladom
17,99 EUR
Hodnotenie:
Nehodnotené

Giant puzzle pre deti s motívom Princezné. Motív týchto puzzle pre deti sú obľúbené Disneyho rozprávkové princezné. Na obrázku nájdeme princezné z filmov Popoluška, Jasmínu z rozprávky Aladin, Zlatovláska, Kráska a zviera, Snehulienka a sedem trpaslíkov a Ariel malá morská víla. Balenie puzzle obsahuje 240 dielikov. Detské puzzle po poskladaní tvoria jeden obrázok. Puzzle sú vyrobené z kvalitného materiálu. Spĺňajú bezpečnostné štandardy - sú bezpečné pre deti. Tieto detské puzzle sú polepené peknými, veselými obrázkami s motívom z obľúbenej rozprávky.

Jednotlivé dieliky puzzle pre deti sú väčších rozmerov pre ľahšiu manipuláciu. Súčasťou balenia je aj špeciálne lepidlo, ktorým sa dajú detské puzzle po poskladaní zafixovať a zavesiť napríklad na stenu. Giant detské puzzle sa dajú po poskladaní opäť rozložiť a uložiť späť do krabičky. Detská hra s týmito puzzle vhodne rozvíja fantáziu, predstavivosť a manuálnu zručnosť detí, pestujú si ňou zmysel pre detail a koncentráciu. Detské puzzle sú vhodné pre deti od 8 rokov. Veľkosť obrázku po poskladaní je 136*48 cm.

Educa sa špecializuje najmä na výrobu puzzle a vzdelávacích hier. V ponuke firmy Educa je množstvo krásnych puzzle pre deti aj starších, ktoré rozhodne nemôžu chýbať vo vašej kolekcii. S puzzle Educa sa už viac nemusíte báť stratených dielikov. Až do 16 kusov dielikov vám na vyžiadanie cez formulár zašle výrobca Educa bezplatne pre každé puzzle s veľkosťou nad 16 dielikov. Nemusíte sa tak obávať že vaše puzzle bude nekompletné. Je to jedinečná služba španielskeho výrobcu Educa, ktorý sa špecializuje na puzzle a vzdelávacie hry pre deti a dospelých.

Pohlaviegirl
Vek8years
PôvodSpain,spain
Rozmery136*48 cm
Rozmery balenia37,3*27,2*8,5 cm
Puzzle pieces240

Educa

Nakúpte u nás hračky Educa. V ponuke eshopu Trendy Mama nájdete krásne detské puzzle s rôznymi motívmi a spoločenské hry.
Kontakt
Polia s * sú povinné
loader  Načítavam hodnotenia...

Vybrali sme pre Vás

loader  Načítavam podobné produkty...