Kód: B56446 Kategória: Príslušenstvo k odrážadlám
7,20 EUR
Ľutujeme, produkt momentálne nie je skladom
Hodnotenie:
Nehodnotené

Detské ochranné návleky na topánky Shoe-Care BIG v univerzálnej čiernej farbe sú ako stvorené pre všetky deti od 12 mesiacov, ktoré milujú jazdu na odrážadle. Návleky na detské topánky sú vyrobené z pružného plastového materiálu a vďaka praktickému zapínaniu sa prispôsobia topánočkám vo veľkosti 21-27. Vďaka tomuto materiálu dokonale chráni topánky vášho malého nezbedníka. Deti pri jazde na odrážadlách narážajú do rohov, prudko brzdia, v rýchlosti vyberajú zákruty a poriadne sa bláznia. Takáto zábava môže zničiť ich topánočky, preto nemecký výrobca BIG prichádza s návlekmi na topánky špeciálne pre odrážadlá.

Návleky na detské topánky Shoe-Care BIG majú protišmykovú podrážku, vďaka ktorej sú vaše detičky pri jazde na odrážadle, ale ja pri chôdzi v bezpečí. Kvalitný plastový materiál nezanecháva stopy a šmuhy na podlahe, takže aj rodičia si môžu vydýchnuť. Návleky na topánky sa dajú veľmi jednoducho vyčistiť a opäť nasadiť, aby vaše dieťatko mohlo pokračovať v ničím nerušenej jazde. Rodičia sa už viac nemusia báť o zničené a odreté topánky svojich detí. Detské návleky Shoe-Care BIG chránia nášľapnú plochu chodidla, ktorou sa dieťatko zapiera. Stačí ich nasadiť a tešiť sa z detského smiechu a radosti.

Nemecký výrobca BIG produkuje kvalitné hračky pre deti rôznych vekových kategórií. Výrobky BIG sú testované v nezávislých ústavoch a podčiarkujú kvalitu produktov. Odrážadlá a hračky pre deti sú testované nemeckým kontrolným orgánom TÜV Rheinland v súlade s prísnymi bezpečnostnými normami GS. Logo značky BIG je byvol, ktorý prezentuje silu, odolnosť a robustnosť - presne to sú charakteristické prvky tejto značky. Značka BIG si zakladá na bezpečnosti svojich produktov, použité materiály sú nie len kvalitné ale aj zdravotne neškodné.

Pohlavieboy
Vek12months
PôvodGermany
Rozmery21-27 size
Rozmery balenia21*18*31 cm
PackageÁno
Hmotnosť0,2 kg
Farbačierna

BIG

Nakúpte u nás špičkové hračky obľúbenej nemeckej značky BIG. Nájdete tu detské odrážadlá, stavebnice pre deti, detské autíčka aj pieskoviská.
Kontakt
Polia s * sú povinné
loader  Načítavam hodnotenia...

Vybrali sme pre Vás

loader  Načítavam podobné produkty...