Kód: TO120102 Kategória: Detské obliečky
  Skladom
25,99 EUR
Hodnotenie:
Nehodnotené

Detské hniezdo do postieľky ateen Rabbits toTs smarTrike je krásnym a elegantným spôsobom, akým môžete zabezpečiť ochranu a bezpečnosť svojho malého bábätka v postieľke. Detské hniezdo pre deti s krásnym ružovým vyhotovením so vzorom sympatických zajačikov je priedušné a ľahké a zároveň je výborným doplnkom, ktorý skrášli každú detskú postieľku a rozžiari okolitý interiér. Bábätko sa v hniezde bude cítiť veľmi spokojne, bezpečne a v noci sa mu určite bude snívať o veselých zajačikoch, s ktorými sa bude hrať na voňavej zelenej lúke.

Detské hniezdo pre bábätká je vyrobené zo 100 % bavlny so saténovým vzhľadom, ktorá sa vyznačuje hebkým povrchom a náplň tvorí 100 % polyester. Detské hniezdo sa dá veľmi jednoducho pripevniť na detskú postieľku po jej obvode pomocou šikovných šnúrok. Vrtiace a prehadzujúce sa bábätko bude vďaka detskému hniezdu chránené pred tvrdými okrajmi postieľky a preto je povinnou výbavou v postieľke, na ktorú by mal dbať každý správny rodič. Rozmery detského hniezda pre bábätká so vzorom zajačikov sú 32*176 cm.

Výrobca smarTrike je špičkový producent detských trojkoliek a kolobežiek, ktoré sú známe svojou kvalitou a precíznym spracovaním po celom svete. Ďalší rad produktov firmy smarTrike tvoria aj doplnky pre starostlivosť pre bábätká a najmenšie deti pod označením toTs, ktorá ponúka najmodernejšie štýlové kolekcie kvalitných produktov, ktoré sú elegantné a dokonale vystihujú vkus rodičov a ich drobčekov. Doplnky toTs-smarTrike ponúkajú kvalitu za rozumnú cenu, pričom štýl a dizajn produktov zostáva na vysokej úrovni.

Pohlaviebabies
Vek0months
Rozmery32*176 cm
Farbaružová

toTs

Nakúpte u nás hračky toTs. V ponuke eshopu Trendy Mama nájdete prebaľovacie tašky, súpravy do postieľky, prestieradlá, látkové plienky, deky, osušky a zavinovačky.
Kontakt
Polia s * sú povinné
loader  Načítavam hodnotenia...

Vybrali sme pre Vás

loader  Načítavam podobné produkty...