Kód: TO120202 Kategória: Detské obliečky
  Skladom
25,99 EUR
Hodnotenie:
Nehodnotené

Detské hniezdo do postieľky Sateen Hippo toTs smarTrike je krásnym a elegantným spôsobom, akým môžete zabezpečiť ochranu a bezpečnosť svojho malého bábätka v postieľke. Detské hniezdo pre deti so vzorom sympatického hrošíka je priedušné a ľahké a zároveň je výborným doplnkom, ktorý skrášli každý interiér a dodá detskej postieľke ten správny vzhľad. Bábätko sa v hniezde bude cítiť aj vďaka peknému hrošíkovi bezpečne a mamičky zasa ocenia kvalitný materiál s pekným detským vzorom. Detské hniezdo do postieľky má ružovú farbu.

Detské hniezdo pre bábätká je vyrobené zo 100 % bavlny so saténovým vzhľadom, ktorá sa vyznačuje jemnučkým povrchom a náplň tvorí 100 % polyester. Detské hniezdo sa dá veľmi jednoducho pripevniť na detskú postieľku po jej obvode pomocou šnúrok. Neposedné bábätko sa vďaka detskému hniezdu neudrie o tvrdé okraje postieľky a preto potrebnou súčasťou výbavy pre dieťa. Rozmery detského hniezda pre bábätká sú 32*176 cm.

Výrobca smarTrike je špičkový producent detských trojkoliek a kolobežiek, ktoré sú známe svojou kvalitou a precíznym spracovaním po celom svete. Ďalší rad produktov firmy smarTrike tvoria aj doplnky pre starostlivosť pre bábätká a najmenšie deti pod označením toTs, ktorá ponúka najmodernejšie štýlové kolekcie kvalitných produktov, ktoré sú elegantné a dokonale vystihujú vkus rodičov a ich drobčekov. Doplnky toTs-smarTrike ponúkajú kvalitu za rozumnú cenu, pričom štýl a dizajn produktov zostáva na vysokej úrovni.

Pohlaviebabies
Rozmery32*176 cm
Farbaružová

toTs

Nakúpte u nás hračky toTs. V ponuke eshopu Trendy Mama nájdete prebaľovacie tašky, súpravy do postieľky, prestieradlá, látkové plienky, deky, osušky a zavinovačky.
Kontakt
Polia s * sú povinné
loader  Načítavam hodnotenia...

Vybrali sme pre Vás

loader  Načítavam podobné produkty...