Kód: B56486 Kategória: Príslušenstvo k odrážadlám
3,60 EUR
Ľutujeme, produkt momentálne nie je skladom
Hodnotenie:
Nehodnotené

Dokonalou súčasťou každého detského odrážadla BIG bude vlastná značka s menom dieťaťa. Deti si môžu prostredníctvom súpravy abecedy vytvoriť svoju vlastnú originálnu a pestrofarebnú ŠPZ. Chlapci aj dievčatá od 12 mesiacov sa tak môžu pýšiť vlastnou značkou na svojom vlastnom autíčku. Detská značka na autíčko je vhodná na všetky odrážadlá BIG Classic New. Pripevní sa do ťažného uška v prednej časti odrážadla. Tabuľka s menom má rozmery 13*7 cm a je biela. Súčasťou sady nálepiek sú aj farebné nálepky na pozadie značky, takže deti si môžu vytvoriť pestrofarebné značky.

Značka je chránená UV stabilizátormi, takže bude dlhé roky žiarivá spolu s detským odrážadlom. Výrobca BIG poskytuje na svoje výrobky nadštandardnú záruku až 3 roky, preto táto hračka vašim deťom vydrží naozaj dlhý čas. Aby bola jazda na odrážadle ešte zábavnejšia a ešte realistickejšia, súčasťou balenia je spolu so značkou aj detský vodičský preukaz. V ňom môžete deťom vypísať meno, typ vozidla, jeho farbu, hmotnosť a mnoho ďalších informácií. Keď majú deti pri hrách takéto realistické doplnky, pomáha im to spoznávať svet a priblížiť sa svetu dospelých. Rozvíja sa detská fantázia, pri vytváraní vlastných značiek sa rozvíja aj kreativita.

Podobne ako detské odrážadlá aj značka na odrážadlo je testovaná nemeckým kontrolným orgánom TÜV Rheinland v súlade s prísnymi bezpečnostnými normami GSBIG je renomovaný nemecký výrobca, ktorý má celosvetovo vedúce postavenie vo výrobe vysoko kvalitných plastových hračiek pre deti. Jej symbolom je byvol, ktorého charakteristiky sú: sila, robustnosť a odolnosť a zároveň to sú charakteristiky pre všetky detské hračky BIG. BIG využíva pri výrobe zdraviu neškodné a kvalitné materiály. Nemecký výrobca je zárukou kvality, jedinečnosti a bezpečnosti, aby ste sa počas hry nikdy nemuseli báť o svoje najmenšie deti.

Pohlaviegirl
Vek12months
PôvodGermany
Rozmery13*2*7 cm
UV filterÁno
PackageÁno
Hmotnosť0,1 kg
Farbačervená

BIG

Nakúpte u nás špičkové hračky obľúbenej nemeckej značky BIG. Nájdete tu detské odrážadlá, stavebnice pre deti, detské autíčka aj pieskoviská.
Kontakt
Polia s * sú povinné
loader  Načítavam hodnotenia...

Vybrali sme pre Vás

loader  Načítavam podobné produkty...