Kód: SM24571 Kategória: Hry na domácnosť
  Skladom
10,99 EUR
Hodnotenie:
Nehodnotené

Smoby detská elektronická žehlička Tefal Avantis 120 je ideálnou hračkou pre detičky, ktoré sa snažia doma pomáhať pri domácich prácach. Vďaka elektronickej žehličke Tefal so zvukom a svetlom bude pre vaše deti žehlenie omnoho zábavnejšie a príjemnejšie. Je vhodná pre deti od 3 rokov, pre ktorých je žehlenie zábavou a potešením zároveň.  Rozmery elektronickej žehličky so zvukom a svetielkom sú 18*8*9 cm. Je vyrobená z odolného a kvalitného materiálu, ktorý je zamatový a príjemný na dotyk. Béžovo-krémová farebná kombinácia dodáva žehličke so zvukom moderný a hravý vzhľad, čo ocenia všetky malé gazdinky. 

Žehlička pre deti Tefal funguje na batérie 2xAA/LR6 a počas žehlenia vydáva zvuky a svieti. Keď je žehlička zapnutá a svieti červené svetielko, žehlička vydáva reálne zvuky ako jej verná kópia. Reproduktor na zvuk je umiestnený na spodnej strane žehličky. Detská žehlička vydáva dva rôzne zvuky, v závislosti od toho, či je povrch rovný alebo drsný. Je takmer na nerozoznanie od skutočnej žehličky, vďaka čomu budú mať vaši malí pomocníci zo žehlenia omnoho autentickejší a príjemnejší zážitok. Elektronická žehlička sa automaticky po niekoľkých sekundách vypne. Obsahuje aj gombík, ktorý symbolizuje naparovanie žehličky a nastavenie troch rôznych druhov teploty. Gombíky majú krásnu oranžovú farbu.

Francúzsky výrobca hračiek pre deti Smoby je renomovaná spoločnosť s dlhoročnou tradíciou výroby hračiek najvyššej kvality pre vaše malé ratolesti. Výrobok spĺňa všetky kvalitatívne a bezpečnostné európske normy. Detská elektronická žehlička Tefal Avantis 120 vyzerá ako skutočná žehlička Tefal. Má veľmi moderný a svieži dizajn.  Elektronická žehlička Tefal Avantis 120 so zvukom a svetielkom je vhodná pre všetky deti od 3 rokov, ktoré sa chcú zapojiť do domácich prác a pomáhať mamičke pri žehlení. Spoločným žehlením u detí už od malička vytvárate návyky na poriadok.

Pohlavieboy and girl
Vek3years
PôvodFrance,france
Rozmery10*10*20 cm
Rozmery balenia10*10*20 cm
BatteryYes,yes
ElectricYes,yes
SoundYes,yes
PackageYes,yes
Hmotnosť0,24 kg
Farbabéžová

Smoby

Nakúpte u nás hračky Smoby. V ponuke nášho eshopu objavíte detské kuchynky, domčeky pre deti, šmykľavky, odrážadlá aj trojkolky.
Kontakt
Polia s * sú povinné
loader  Načítavam hodnotenia...

Vybrali sme pre Vás

loader  Načítavam podobné produkty...