Kód: B57108 Kategória: Stavebnice BIG ako Lego
14,99 EUR
Ľutujeme, produkt momentálne nie je skladom
Hodnotenie:
Nehodnotené

Detská stavebnica PlayBIG Bloxx Peppa Pig v cukrárni je nádherná hračka vhodná pre deti od 1,5 roka. Rozprávkový motív prasiatka menom Peppa, ktoré najmenšie deti zabáva v televízii už niekoľko rokov zaručí, že túto rozprávkovú skladačku bude milovať každý malý chlapček aj dievčatko. Z mnohých kúskov skladačky si deti môžu postaviť rozkošnú cukráreň s koláčikmi, tortami a stolíkom pre hostí. Stavebnica pre deti má spolu 22 dielov a 1 figúrku, jednotlivé kocky do seba všelijako zapadajú, možnosti na stavanie a vymýšľanie je veľa. Najlepšie na detskej stavebnici BIG je to, že je kompatibilná s kockami Lego Duplo, teda vaše deti si ich môžu skombinovať a postaviť ešte väčšie, ešte lepšie domčeky, ešte krajšie a zaujímavejšie hrady, zámky alebo čokoľvek, čo ich napadne.

Detské stavebnice Lego či BIG sú nielen veľmi zábavnou a veselou hračkou, ale majú obrovský význam pri vývine dieťaťa. Keď dieťatko plánuje, navrhuje, vymýšľa, stavia a búra všelijaké domčeky, hradby a bunkre, rozvíja pri tom svoju fantáziu, predstavivosť, kreatívne myslenie. Keď uvažuje nad tým, ako do seba jednotlivé kocky zapadajú, rozvíja aj svoje logické myslenie. Ďalej sa prostredníctvom detskej skladačky rozvíjajú aj pohybové zručnosti a jemná motorika, deti spoznávajú farby a tvary, učia sa o nových veciach. Zakúpte teda túto úžasnú pestrofarebnú rozprávkovú skladačku svojim najmenším, aby tvorili, vymýšľali, zabávali sa a rozvíjali svoju kreativitu na maximum.

BIG je renomovaný nemecký výrobca, ktorý má celosvetovo vedúce postavenie vo výrobe vysoko kvalitných plastových hračiek pre deti. Jej symbolom je byvol, ktorého charakteristiky sú: sila, robustnosť a odolnosť a zároveň to sú charakteristiky pre všetky detské hračky BIG. Rodičia tejto značke dôverujú a chvália ju hlavne kvôli preukázanej bezpečnosti, najvyspelejšej technike pri výrobe a používaniu neškodných a recyklovateľných materiálov. Na detskú hračku je poskytnutá záruka 3 roky a plast obsahuje špeciálny UV filter, ktorý zabezpečí, že hračka je krásna a žiarivá presne ako v prvý deň. Nemecký výrobca je zárukou kvality, jedinečnosti a bezpečnosti, aby ste sa počas hry nikdy nemuseli báť o svoje ratolesti.

Pohlaviegirl
Vek18months
PôvodGermany
Rozmery25*18*13 cm
Rozmery balenia22*27*35 cm
PackageÁno
Hmotnosť0,2 kg

BIG

Nakúpte u nás špičkové hračky obľúbenej nemeckej značky BIG. Nájdete tu detské odrážadlá, stavebnice pre deti, detské autíčka aj pieskoviská.
Kontakt
Polia s * sú povinné
loader  Načítavam hodnotenia...

Vybrali sme pre Vás

loader  Načítavam podobné produkty...