Kód: EDU15499 Kategória: Puzzle pre najmenších
13,20 EUR
Ľutujeme, produkt momentálne nie je skladom
Hodnotenie:
Nehodnotené

Educa skladacia hračka, puzzle pre najmenšie deti Baby Tower je krásna skladačka zelenej farby vhodná pre deti od 18 mesiacov. Skladačka pre deti s kockami pre najmenšie deti prispieva k rozvoju jemnej motoriky, pohybu a dieťa sa pri hre učí rozpoznávať farby. Skladačka Baby Tower je puzzle prevedené v peknej zeleno-žltej húsenici s pekným úsmevom, do ktorej deti vkladajú jednotlivé dieliky. Hračka je veľkosťou jednotlivých kúskov prispôsobená pre deti od 18 mesiacov, a vďaka tomu je to bezpečná hračka.

Je vyrobená z kvalitného plastového materiálu, ktorý deťom vydrží dlhý čas ako nový.  Z jednotlivých kúskov sa dajú poskladať 3 rôzne obrázky a to žirafa, tučniak alebo roztomilý psík, ktorý sa hrá s loptou. Educa je španielsky výrobca detských hračiek, špecializujúci sa na puzzle a skladačky, ktoré rozvíjajú predstavivosť detí. Skladačka Tower Puzzle je kvalitný výrobok, ktorý spĺňa prísne európske kritériá kvality. Tower Puzzle sa stane obľúbenou hračkou pre všetky detičky. Rozmery puzzle pre najmenšie deti je 32*20*7 cm.

Pohlaviebabies
Vek18months
PôvodSpain
Rozmery balenia32*30*7 cm
PackageÁno
Puzzle pieces12

Educa

Nakúpte u nás hračky Educa. V ponuke eshopu Trendy Mama nájdete krásne detské puzzle s rôznymi motívmi a spoločenské hry.
Kontakt
Polia s * sú povinné
loader  Načítavam hodnotenia...

Vybrali sme pre Vás

loader  Načítavam podobné produkty...