Kód: SM311501 Kategória: Elektronické kuchynky
  Skladom
79,99 EUR
Hodnotenie:
Nehodnotené

Hľadáte jedinečnú detskú kuchynku pre vašu ratolesť, ktorá nezaberie veľa miesta? Detská elektronická kuchynka Cook´tronic Tefal je kvalitná kuchynka v peknom červenom vyhotovení, ktoré poteší všetky deti vo veku od 3 rokov. Kuchynka pre deti obsahuje sadu 20 doplnkov ku ktorým patria rekvizity potravín, poháriky, šálky, príbory, hrnce, balenie cestovín a sušienok. Každý detail detskej kuchynky je prepracovaný do posledného detailu tak, aby kuchynka pôsobila realisticky a zároveň potešila všetky deti. Nadčasový dizajn a veľkorysý priestor pridávajú na krásne tejto jedinečnej kuchynke, ktorá je vhodná ako darček pre každú kuchárku či kuchára. 

Pestrá výbava

Kuchynka od výrobcu Smoby ponúka deťom dobrú zábavu pri varení a pečení. K dispozícii majú rúru na pečenie s osvetlením, do ktorej si môžu dať rekvizitu kuriatka a počkať, kým sa opečie. Na varenie deťom poslúži elektronický sporák so zabudovaným elektronickým modulom, vďaka ktorému si môžu užiť varenie so zvukmi aj s priloženým hrncom a naberačkou. Stačí otočiť tlačidlo a ozve sa realistický zvuk ako pri skutočnom varení Blop Blop Blop. Vedľa sporáka sa nachádza praktický drez na umývanie riadu. Dieťa má k dispozícii aj poličky a úložné priestory, do ktorých si môže odložiť jednotlivé kuchynské doplnky, pokiaľ ich práve nebude potrebovať. Malí kuchári sa potešia aj digestoru, ktorý sa nachádza priamo nad sporákom a slúži na odsávanie pár.

Rozvoj dieťaťa

Kuchynka splní všetky detské očakávania. Francúzski dizajnéri navrhli kuchynku pre deti, ktorá rozvíja u vášho dieťaťa jemnú motoriku, komunikačné a rozumové schopnosti. Dieťa sa naučí trpezlivosti a tomu, že sa treba pri varení a pečení sústrediť na viacero vecí. Detskú kuchynku pokrývajú aj pekné obrázky s motívom zo skutočných kuchýň, ktoré dieťa motivujú k vareniu.

Dispozície

Elektronická detská kuchynka sa vyznačuje stabilnou konštrukciou a celkové rozmery detskej kuchynky sú 56*27*86 cm. Celková výška detskej kuchynky je 86 cm a výška pracovnej plochy je 49 cm. Dieťa sa pri práci s detskou kuchynkou nemusí báť zranení, aj vďaka premyslenej konštrukcii. Na spustenie elektronického modulu sú potrebné batérie, ktoré nie sú súčasťou balenia.

Detská kuchynka, pochádzajúca z dizajnérskej dielne francúzskeho výrobcu Smoby, je jedinečnou detskou hračkou najvyššej úrovne, ktorá sa vyznačuje kvalitou a atraktívnym dizajnom. Smoby si potrpí na atraktívny dizajn, reálne vyhotovenie všetkých línií a doplnkov. Všetky hrany na kuchynkách Smoby sú zaoblené a jemné, s ohľadom na bezpečnosť dieťaťa, čo ocenia aj rodičia. Materiál kuchynky je pevný a zároveň príjemný, zamatový na dotyk. Výber detských hračiek od výrobcu Smoby je výborná voľba.

Vlastnosti

  • sada 21 doplnkov
  • zabudovaný elektronický modul
  • atraktívny francúzsky dizajn
  • realistické zvuky a svetlo
  • overený francúzsky výrobca Smoby
  • vhodná pre deti od 3 rokov
Pohlaviegirl
Vek3years
PôvodFrance,france
Rozmery56*27*86 cm
Celková výška86 cm
Rozmery balenia50*15*62 cm
BatteryYes,yes
ElectricYes,yes
LightYes,yes
SoundYes,yes
PackageYes,yes
Hmotnosť3,95 kg
Farbačervená

Smoby

Nakúpte u nás hračky Smoby. V ponuke nášho eshopu objavíte detské kuchynky, domčeky pre deti, šmykľavky, odrážadlá aj trojkolky.
Kontakt
Polia s * sú povinné
loader  Načítavam hodnotenia...

Vybrali sme pre Vás

loader  Načítavam podobné produkty...