Kód: ST2000700 Kategória: Trojkolesové kolobežky
  Skladom
39,99 EUR
Hodnotenie:
Nehodnotené

Detská kolobežka smarTrike T3 je krásna a hlavne zaujímavá pohybová pomôcka pre deti od 24 mesiacov. Deti ju využijú ako tréningovú kolobežku so zablokovanými riadidlami a neskôr ako klasickú kolobežku. V prvom štádiu využitia sú riadidlá kolobežky zablokované T-lock systémom. Riadidlá sa nedajú otáčať, a tak sa dieťatko počas jazdy cíti bezpečne, učí sa pomaly jazdiť samostatne. V druhom štádiu je systém T-lock odblokovaný, takže dieťa môže nakláňať riadidlá a jazdiť úplne samostatne.

Samozrejme, kolobežka T3 sa plne prispôsobí vášmu dieťatku. Riadidlá majú ergonomický tvar, sú protišmykové a držia sa veľmi pohodlne. Dve predné kolieska a jedno zadné koliesko zabezpečia vysokú stabilitu a bezpečnosť pri jazde. Sú vyrobené z PU materiálu, preto sú odolnejšie ako gumené kolieska a elastickejšie ako plastové kolieska. Kolobežka pre deti je výborný prostriedok na rozvoj jemnej motoriky a posilňovania svalstva najmenších detí. Ak majú vaše deti rady aktívnu hru a pohyb. kolobežka od smarTrike je pre ne tým pravým darčekom.

Kolobežka smarTrike T3 má výnimočný švajčiarsky dizajn a krásnu zelenú farbu. Je vhodná pre deti od 24 mesiacov, má nosnosť 20 kg. Povrch stúpacej časti je protišmykový a gumený, v zadnej časti sa nachádza nožná brzda. Rozmery kolobežky sú 60*27*63 cm. SmarTrike je renomovaný výrobca detských trojkoliek a odrážadiel, je tou správnou voľbou, ak chcete pre svoje dieťa to najlepšie. Jazda na kolobežke T3 imituje carvingové lyžovanie, preto je zábavnejšia a vzrušujúcejšia ako jazda na klasickej dvojkolesovej kolobežke.

Výhody a jedinečné vlastnosti

  • T-lock systém na zablokovanie riadidiel
  • tréningová kolobežka od 2 rokov
  • klasická kolobežka od 3 rokov
  • ergonomický tvar riadidel
  • protišmykové riadidlá
  • tri kolieska pre väčšiu stabilitu
  • odolné PU kolieska
  • nosnosť 20 kg
  • švajčiarsky dizajn
Pohlavieboy
Vek24months
Rozmery60*27*63 cm
Celková výška63 cm
Rozmery balenia29*16*62 cm
PackageYes,yes
Hmotnosť2,9 kg
Lifting capacity20 kg
Farbazelená

smarTrike

Nakúpte u nás hračky smarTrike. V ponuke eshopu Trendy Mama nájdete detské trojkolky, kolobežky, odrážadlá a iné produkty smarTrike.
Kontakt
Polia s * sú povinné
loader  Načítavam hodnotenia...

Vybrali sme pre Vás

loader  Načítavam podobné produkty...