Kód: SM110221 Kategória: Hrazdičky a hracie podložky
46,80 EUR
Ľutujeme, produkt momentálne nie je skladom
Hodnotenie:
Nehodnotené

Hľadáte interaktívnu hrazdu pre najmenšie deti od 3 mesiacov? Detská hrazda 2v1 Arch Cotoons Smoby je úžasná elektronická detská hrazda so svetlom a zvukom, ktorá zároveň rastie s vašim dieťaťom. Táto krásna hračka pre najmenších má motív hrdinov seriálu Cotoons, ktorý poznajú deti na celom svete. Hrazda je hračka 2v1 a jej celková výška je 53 cm

Detská hrazda pre najmenších

Hrazda Arch Smoby zabaví deti už od 3 mesiacov  Na detskej hrazde je zavesené zrkadielko, s ktorým môže bábätko hýbať a sledovať svoj odraz, ktorý ho stále zaujme. Dieťa má ďalej k dispozícii šuštiaci obláčik s visiacimi stužkami, ktorý svojím šušťaním zaujme pozornosť dieťaťa. V strede hrazdy sa nachádza sympatická figúrka Cotoons žabka Wabap, ktorá bude bábätko strážiť. Doplnky na hrazde sa dajú odňať a vymeniť za akékoľvek iné. Všetky doplnky na detskej hrazde pre najmenších sú dizajnované tak aby zaujali pozornosť vášho dieťaťa a zabavili ho na dlhý čas. Ako bude bábätko postupne rásť, určite využije aj ďalšie skvelé doplnky, ktoré sú súčasťou detskej hrazdy. Postupne ako dieťa rastie a učí sa robiť svoje prvé krôčky, zaujme ho mnoho didaktických funkcií ako sú kvetiky ktoré môže otáčať, ktútiť, stláčať či roztáčať. Interaktívne svetielkujúce tlačidlo vydá krásnu melódiu, ktorá zakaždým vyčarí úsmev na tvári vašej ratolesti. 

Športové centrum

Keď je dieťa pripravené, rodičia ľahko zmenia detskú hrazdu na multifunkčné športové centrum. Detská hrazda sa dá zmeniť na basketbalové ihrisko a dieťa si môže skúšať svoje sily, aby trafilo do basketbalového koša priloženú loptičku. Za každý správny zásah odmení detská hrazda dieťatko zvukovým a svetelným efektom. Pre malých nádejných futbalistov sa dá premeniť hrazda na futbalovú bránku kde si deti trénujú svoju presnú mušku. Jednoduchým spôsobom sa dá sieťka bránky pripevniť na detskú hrazdu. Malí futbalisti sa tak môžu venovať nácvikom striel do bránky, ktorá im každý presný zásah oznámi svetelným a zvukovým efektom

Riešenie a dispozície

Detská hrazda od francúzskych dizajnérov Smoby je vyrobená z kvalitných a odolných plastových materiálov, ktoré sú pre malé dieťatko absolútne bezpečné. Všetky diely hrazdy pre najmenších majú zaoblené hrany, takže sa bábätko môže bez obáv hrať so všetkými doplnkami bez obáv o bezpečnosť. Rozmery detskej hrazdy sú 67*49*53 cm. Pre správne fungovanie hrazdy sú potrebné 2 kusy batérií AA/LR6, ktoré nie sú súčasťou balenia. Smoby je francúzskym výrobcom detských hračiek, ktoré sa vyznačujú svojou kvalitou a odolnosťou, keďže sú vyrábané podľa prísnych noriem európskych štandardov. 

Pohlaviebabies
Vek3months
PôvodDesigned in France
Rozmery67*49*53 cm
Celková výška53 cm
Rozmery balenia49*51*12 cm
BatteryÁno
ElectricÁno
LightÁno
SoundÁno
MusicÁno
PackageÁno
NoteBattery: 2 x AA/LR6 not included

Smoby

Nakúpte u nás hračky Smoby. V ponuke nášho eshopu objavíte detské kuchynky, domčeky pre deti, šmykľavky, odrážadlá aj trojkolky.
Kontakt
Polia s * sú povinné
loader  Načítavam hodnotenia...

Vybrali sme pre Vás

loader  Načítavam podobné produkty...