Kód: SM211108 Kategória: Autodráhy pre najmenších
18,00 EUR
Ľutujeme, produkt momentálne nie je skladom
Hodnotenie:
Nehodnotené

Mini skákajúca autodráha Vroom Planet je od francúzskeho výrobcu Smoby. Obsahuje mechanické pohyblivé časti, ako napríklad vystreľovací systém, ktorý je v strede tejto autodráhy pre deti. Pomocou tohto systému sa autíčko otočí do jednej z troch rôznych vystreľovacích rámp a po stlačení tlačítka autíčko vyrazí veľkou rýchlosťou vpred. Pasujú do nej všetky menšie autíčka rady Vroom Planet, ktoré nie sú zahrnuté v cene.

Autodráha pre deti je vyrobená z kvalitných, zdravotne nezávadných materiálov a navyše je v pekných pestrých farbách. Bezpečné oblé tvary a dizajn boli špeciálne navrhnuté pre najmenšie deti, tak ako aj všetky detské autíčka z rady Vroom Planet. Skákacia rampa je ideálna na doplnenie už existujúcej autodráhy pre deti, ale dá sa s ňou plnohodnotne zahrať aj samostatne. Renomovaný francúzsky výrobca Smoby má dlhoročnú tradíciu a skúsenosti vo vyrábaní rôznych kvalitných detských hračiek pre svetový trh.

Pohlavieboy
Vek18months
PôvodFrance
Rozmery46*3*50 cm
Rozmery balenia25*30*6 cm
Hmotnosť0,70 kg

Smoby

Nakúpte u nás hračky Smoby. V ponuke nášho eshopu objavíte detské kuchynky, domčeky pre deti, šmykľavky, odrážadlá aj trojkolky.
Kontakt
Polia s * sú povinné
loader  Načítavam hodnotenia...

Vybrali sme pre Vás

loader  Načítavam podobné produkty...