Kód: BE911713 Kategória: Dózy na skladovanie potravín
  Skladom
9,99 EUR
Hodnotenie:
Nehodnotené

Dávkovač sušeného mlieka Formula Milk Container z dielne francúzskej značky Beaba prichádza v novom dizajne a ekologickom spracovaní. Dávkovač na sušené mlieko pozostáva zo štyroch samostatných dóz, ktoré výborne tesnia, takže počas ciest vám nehrozí žiadna nepríjemná nehoda. Vďaka dávkovaču ušetríte pri príprave mlieka kopec času, pretože si ho môžete nadávkovať už vopred a potom len zaliať horúcou vodou. Do každej nádobky sa zmestí až 11 dávok sušeného mlieka, takže hlad vašim deťom určite nehrozí.

Dávkovač na sušené mlieko má praktický dizajn s držiakom, každá nádobka sa otvára doširoka a súčasťou je aj lievik, ktorý uľahčí nasypávanie mlieka do fľaše. Dávkovač Beaba v nádhernej farebnej kombinácii využijete aj vtedy, keď budú deti staršie. Namiesto mlieka do nich môžete schovať napríklad oriešky alebo malý snack na cestu. Dávkovač Beaba je BPA-free, BPS-free, neobsahuje žiadne ftaláty a jeho nový dizajn obsahuje až o 28% menej plastov. Dávkovač odporúčame umývať ručne, ale môžete ho umývať aj v umývačke riadnu na jemnom programe.

Obľúbená francúzska značka Beaba teší svojimi výrobkami rodiny s deťmi už od roku 1989. Patentovaný systém výrobkov Beaba prináša do domácností dizajnovo pekné a kvalitné produkty, ktoré spĺňajú najvyššie kritériá kvality. Široký výber produktov značky Beaba oceňujú spokojní rodičia, ale aj odborné poroty. Ikonické výrobky Beaba sú výsledkom spoločnej práce šikovných dizajnérov a ich jediným cieľom je uspokojiť potreby náročných rodičov.

Vlastnosti

  • dávkovač na sušené mlieko
  • nový, vylepšený dizajn
  • 4 samostatné dózy
  • 4x11 dávok sušeného mlieka
  • moderný francúzsky dizajn
  • prvotriedna kvalita
Pohlaviebabies
Vek0months
PôvodDesigned in France,designed in france
Rozmery8*8*19,5 cm
Rozmery balenia8*8*19,5 cm
Hmotnosť126 g
Volume330 ml
Farbaružová
Kontakt
Polia s * sú povinné
loader  Načítavam hodnotenia...

Vybrali sme pre Vás

loader  Načítavam podobné produkty...