Kód: BE920328 Kategória: Čističky vzduchu a zvlhčovače
  Skladom
151,20 EUR
Hodnotenie:
Nehodnotené

Čistička vzduchu Air Purifier od renomovanej francúzskej značky Beaba v sebe spája výkon, dizajn a jednoduché používanie. Jej prítomnosť v domácnosti s bábätkom znižuje riziko alergií a eliminuje rôzne druhy zápachu. S nečistotami vo vzduchu si táto moderná čistička poradí prostredníctvom troch filtrov (pre-filter, H13 HEPA filter a uhlíkový filter) a 360° filtrácii. Vďaka týmto trom výkonným filtrom prináša čistička vzduchu Air Purifier optimálnu účinnosť a ničí až 99,9 % častíc, medzi ktoré patria napríklad peľ, zvieracie chlpy a rôzne iné alergény, ktoré môžu deťom a rodičom znepríjemňovať život.

Ovládacie prvky nachádzajúce sa priamo na dotykovej obrazovke na vrchnej časti čističky poskytujú rodičom jednoduché a intuitívne ovládanie. Čistička vzduchu Air Purifier prichádza s funkciou nočného osvetlenia a disponuje až 7 rôznymi farbami. Čistička Beaba je ultra tichá, takže neruší spánok detí ani rodičov a vytvára príjemnú a pohodlnú atmosféru plnú čistého, zdravého vzduchu. Čistička vzduchu má k dispozícii aj náhradný filter. Povrch čističky odporúčame ošetrovať iba suchou či vlhkou handrou bez použitia chemických čistiacich prostriedkov.

O Beaba

Značka Beaba pochádza z Francúzska a už od roku 1989 prináša do domácností s malými deťmi revolučné pomôcky od varičov až po slnečné okuliare pre deti. Dizajnéri značky Beaba si dávajú záležať na tom, aby boli ich produkty najvyššej kvality. Všetky produkty starostlivosti o deti sú inovatívne a zároveň jednoduché na použitie. Francúzsky výrobca Beaba získal od začiatku svojej pôsobnosti množstvo ocenení od odborných porôt, ale aj od spokojných rodičov a rovnaký pocit prinesie aj vám a vašim deťom.

Vlastnosti

  • čistička vzduchu Air Purifier
  • 3 rôzne filtre
  • ničí až 99,9 % častíc
  • ultra tichá
  • intuitívne dotykové ovládanie
  • funkcia nočného osvetlenia
  • produkt najvyššej kvality
  • moderný francúzsky dizajn
Pohlaviebabies
Vek0months
PôvodDesigned in France
Rozmery22*22*46 cm
Celková výška46 cm
Rozmery balenia27*26*50 cm
ElectricÁno
PackageÁno
Hmotnosť3,2 kg
Farbabiela
Kontakt
Polia s * sú povinné
loader  Načítavam hodnotenia...

Vybrali sme pre Vás

loader  Načítavam podobné produkty...