Kód: SM310592 Kategória: Riadiky a doplnky do kuchynky
  Skladom
12,99 EUR
Hodnotenie:
Nehodnotené

Porcelánová čajová súprava z dielne špičkových francúzskych dizajnérov Smoby poteší a zabaví všetky deti od 3 rokov, ktoré rady pohostia svojich kamarátov, súrodencov a rodičov. Potešia sa mu najmä dievčatká, ktoré sa zahrajú na hostiteľky a pozvú svojich najbližších na pravý čaj o piatej. Čajový set je vyhotovený s Disney motívom animovanej rozprávky Frozen II (Ľadové kráľovstvo 2), ktorú poznajú deti po celom svete. Súprava na pitie čaju pôsobí elegantne a moderne. Biely porcelán má hrubé steny, je veľmi odolný a kvalitný.

Čajovú súpravu pre deti tvorí 12 doplnkov, s ktorými sa podarí vašim deťom vyčarovať rozprávkovú atmosféru. Porcelánový set pre deti sa skladá zo 4 tanierikov4 čajových šálok s obrázkami animovaných hrdinov, nádobky na cukor, krásneho čajníka s nápisom Frozen II a obrázkom princezien Anny a Elsy. Detský porcelánový set Frozen II nájde využitie aj pri detských oslavách. Porcelánový čajový set  je ideálnym doplnkom ku každej detskej kuchynke. Deti sa naučia ponúknuť svojich hostí čajom, správne ho servírovať a obsluhovať hostí. Môžu si otvoriť vlastnú malú čajovňu, s ktorou si užijú veľa zábavy.

Deti si pri hre na hostiteľov rozvíjajú jemnú motoriku, fantáziu a predstavivosť. Približujú sa svetu dospelých, získavajú istý pocit zodpovednosti. Francúzsky Smoby už dlhé roky prináša kvalitné hračky pre deti s originálnym dizajnom. Všetky detské hračky majú oblé hrany a spĺňajú aj tie najvyššie bezpečnostné kritéria, aby vaše deti boli počas veselých hier v bezpečí a chránené pred zraneniami. Hračky od Smoby upútajú každé dieťa, ktoré s nimi prežijú množstvo veselých chvíľ.

Pohlaviegirl
Vek3years
PôvodDesigned in France,designed in france
PackageYes,yes
Hmotnosť0,45 kg
Farbabiela

Smoby

Nakúpte u nás hračky Smoby. V ponuke nášho eshopu objavíte detské kuchynky, domčeky pre deti, šmykľavky, odrážadlá aj trojkolky.
Kontakt
Polia s * sú povinné
loader  Načítavam hodnotenia...

Vybrali sme pre Vás

loader  Načítavam podobné produkty...