Kód: BIG56763 Kategória: Detské boby a sane
  Skladom
39,99 EUR
Hodnotenie:
Nehodnotené

Modré boby Snow Carver Paw Patrol od nemeckého výrobcu BIG predstavujú skvelú zimnú hračku, s ktorou sa na snehu zabavia chlapci aj dievčatá už od 5 rokov. Špeciálne tvarovaný carvingový profil umožní ľahké kĺzanie bobov a rýchlu jazdu po zasnežených kopcoch. Zadná časť bobov zabraňuje vykĺznutiu dieťaťa počas jazdy a 2 držadlá mu dodajú istotu a stabilitu pri každom zjazde z kopca. Štýlové tmavomodré boby sú na svahu dobre viditeľné a sú vyzdobené nálepkami obľúbených psíkov z televíznej série Labková Patrola. Boby sú vybavené šnúrkou, vďaka ktorým si ich dieťa môže ľahko ťahať za sebou.

Boby sú vyrobené z vysokokvalitného plastu, sú mrazuvzdorné, odolajú teplotám do -20° C. Robustná a pevná konštrukcia sa vyznačuje vysokou nosnosťou až 60 kg. Rozmery bobov sú 99*53*19 cm. S bobami od nemeckého výrobcu BIG sa deti zabavia v snehu na dlhé hodiny. Prostredníctvom detských bobov sa rozvíjajú pohybové zručnosti detí, posilňuje sa svalstvo na nohách aj rukách. Rýchlou jazdou po kopcoch sa posilňuje aj odvaha detí, pri spoločných zimných radovánkach si deti rozvíjajú sociálne väzby so svojimi kamarátmi a získavajú skvelé zážitky. Deti sa pri bobovaní zároveň utužujú a budujú si silnú imunitu na čerstvom vzduchu.

Boby BIG sú testované nemeckým kontrolným orgánom TÜV Rheinland v súlade s prísnymi bezpečnostnými normami GS. Nemecká značka BIG je výrobca špičkových hračiek, ktoré získavajú ocenenia na medzinárodnej úrovni. Logo značky BIG je byvol, ktorý prezentuje silu, odolnosť a robustnosť - presne to sú charakteristické prvky tejto značky. Značka BIG si zakladá na bezpečnosti svojich produktov, použité materiály sú nie len kvalitné ale aj zdravotne neškodné. 

Pohlavieboy and girl
Vek5years
PôvodGermany,germany
Rozmery99*53*19 cm
UV filterYes,yes
PackageYes,yes
Farbamodrá

BIG

Nakúpte u nás špičkové hračky obľúbenej nemeckej značky BIG. Nájdete tu detské odrážadlá, stavebnice pre deti, detské autíčka aj pieskoviská.
Kontakt
Polia s * sú povinné
loader  Načítavam hodnotenia...

Vybrali sme pre Vás

loader  Načítavam podobné produkty...