Kód: CO240030 Kategória: Hračky pre najmenších
  Skladom
18,59 EUR
Hodnotenie:
Nehodnotené

Privítajte novú členku rodiny Corolle, bábiku Mini Corolline Ruby Les Trendies, ktorá sa od prvého momentu stane najlepšou priateľkou vášho dieťatka. Ako jediný eshop na trhu do náruče vašej dcérky či synčeka vložíme malú bábiku s menom Ruby, ktorá si deti získa dlhými ryšavými vlasmi a veselými hnedými očkami. Prekrásna bábika Mini Corolline Ruby má veľkosť 20 cm, čo z nej robí perfektnú bábiku do tašky aj do vrecka. Bábika je vďaka svojej veľkosti ideálny spoločník na cesty, pretože sa zmestí naozaj všade. Jej dlhé ryšavé vlasy sú pripravené na česanie a vytváranie rôznych účesov. Malé kaderníčky môžu bábike vlásky zapliesť do vrkoča, zopnúť gumičkou alebo ozdobiť čelenkou. Bábika Mini Corolline Ruby je jednoducho bábika snov.

Táto jedinečná bábika Mini Corolline Ruby Les Trendies s hnedými očami oblečená v romantických šatách s modrými kvetinkami má dokonale prepracované detaily, ktoré chytia za srdce nielen deti, ale aj vás, rodičov. Hra s bábikou bude nezabudnuteľná nielen vďaka dokonalej veľkosti bábiky, ale aj vďaka jemnej vanilkovej vôni. Bábika Corolle je dokonale prispôsobená veku dieťatka po všetkých stránkach. Prostredníctvom hry s bábikou Corolle sa deti približujú svetu dospelých a spoznávajú svoje vlastné emócie, vďaka jedinečnému dizajnu oblečenia si zase rozvíjajú fantáziu. Prvotriedne materiály príjemné na dotyk i pohladenie prinesú deťom ničím nerušenú hru, počas ktorej si deti precvičujú jemnú motoriku, ale i komunikačné schopnosti.

Francúzska značka Corolle prináša do náručí vašich detí tie najkrajšie bábiky už od roku 1979. Tím dizajnérov bábikám Corolle vdychuje život v malom romantickom mestečku Langeais vo francúzskej oblasti Loire Valley. Vo všetkých bábikách tejto značky sa snúbi prvotriedna kvalita, nádherný francúzsky dizajn a dôraz na jedinečné detaily. Značka Corolle sa môže popýšiť prestížnym ocenením Parents’ Choice Awards, ale aj mnohými inými oceneniami od starostlivých rodičov, popredných rodičovských magazínov a odborných porôt. Neodmysliteľnou súčasťou bábik Corolle sú tie najlepšie materiály, ktoré spĺňajú prísne európske normy a sú príjemné na dotyk a pohladenie. Každá bábika Corolle je jedinečná, presne tak, ako vaše dieťatko. Vložte do náruče svojho dieťatka tú najkrajšiu bábiku na svete, ktorú nájdete jedine u nás.

Vlastnosti

  • bábika Mini Corolline Ruby
  • dlhé ryšavé vlasy a hnedé oči
  • jemná vanilková vôňa
  • pre deti od 3 rokov
  • veľkosť 20 cm
  • detaily prispôsobené veku detí
  • ručné pranie pri maximálne 40°C
  • nádherný francúzsky dizajn
  • prvotriedna kvalita
Pohlaviebabies
Vek3years
PôvodDesigned in France,designed in france
Celková výška20 cm
Rozmery balenia7*11*27 cm
PackageYes,yes
Hmotnosť0,26 kg
Farbaružová
Kontakt
Polia s * sú povinné
loader  Načítavam hodnotenia...

Vybrali sme pre Vás

loader  Načítavam podobné produkty...