Kód: MJ2053059 Kategória: Autíčka a vlaky
  Skladom
3,99 EUR
Hodnotenie:
Nehodnotené

Autíčko FC Bayern Premium od francúzskej značky Majorette je vynikajúcím darčekom pre všetky deti od 3 rokov, ktoré sú fanúšikmi futbalu a rýchlych áut. Licencované kovové autíčka s odpružením a samolepkami boli vytvorené podľa skutočných modelov a vyznačujú sa originálnym dizajnom. Ponúkame až 6 rôznych druhov tohto autíčka, z ktorých si môžete vybrať: Audia A1 Alaba 27, Audi A1 Coutinho 10, Audia A1 Gnabry 22, Audi S5 Coupé Müller 25, Audi R8 Coupé Martinez 8, Audi R8 Coupé Kimmich 32. Každý model má dĺžku 7,5 cm. Cena platí za 1 kus autíčka, pri objednávke uveďte do poznámky, o aký model máte záujem. 

S modernými autíčkami Majorette sa chlapci aj dievčatá zahrajú na pretekárov a šoférov, môžu si ich pridať k ďalším stavebniciam a dráham, alebo sa s nimi zahrajú samostatne. Predstavujú výbornú voľbu aj pre malých aj veľkých zberateľov, ktorí by si radi rozšírili svoju zbierku automobilov o rýchle autíčka s licenciou tímu FC Bayern. Pri hre s autíčkami si deti rozvíjajú aj jemnú motoriku, fantáziu a technickú predstavivosť. Ich realistický vzhľad a originálne farby nadchnú každé dieťa.

Francúzska značka Majorette už dlhé roky prináša deťom špičkové autíčka a stavebnice, ktoré si obľúbili aj zberatelia na celom svete. Je partnerom veľkých automobilových značiek, takže deťom prináša licencované produkty vozidiel najvyššej kvality. Hračky Majorette sa vyznačujú originálnym francúzskym dizajnom, vysokou odolnosťou a vydržia vo vašej rodine dlhé roky. Široký sortiment produktov je zameraný nielen na funkčné hračky, ale takisto aj na zberateľské kúsky, medzi ktorými si vyberie každý nadšenec do automobilov. Autíčka Majorette všestranne rozvíjajú každé dieťa.

Pohlavieboy and girl
Vek3years
PôvodDesigned in France,designed in france
Celková dĺžka7,5 cm
Kontakt
Polia s * sú povinné
loader  Načítavam hodnotenia...

Vybrali sme pre Vás

loader  Načítavam podobné produkty...