Kód: SM120101 Kategória: Autíčka a vlaky
  Skladom
3,59 EUR
Hodnotenie:
Nehodnotené

Smoby autíčko Vroom Planet je pekná hračka pre chlapcov, vyrobená z kvalitného a odolného plastu. Môžete si vybrať z niekoľkých druhov veselých autíčok: požiarne auto, miešačka, záchranka, odťahové auto, pracovné auto, nákladiak. Všetky dopravné prostriedky majú výšku 7 cm, sú v žiarivých farbách. Je to krásna hračka pre malých milovníkov autíčok, vhodná od 12 mesiacov. Ľahko sa s nimi manipuluje, deti ich veľmi ľahko uchopia. Usmievavé tváre na autách pre chlapcov pôsobia na najmenšie deti pozitívnym dojmom. Manipuláciou s autíčkami sa rozvíja jemná motorika a pohybové zručnosti detí, tiež logické a priestorové myslenie. Rozvíja sa aj ich tvorivosť, kreativita a fantázia.

Smoby je renomovaný francúzsky výrobca plastových hračiek pre deti. Plast na hračkách Smoby je pevný, odolný, no zároveň jemný a hladký k detským rúčkam, zamatový na dotyk. Všetky detské hračky majú oblé hrany, aby vaše deti boli počas veselých hier v bezpečí a chránené pred zraneniami. Farby na plastových hračkách Smoby podnecujú a rozvíjajú detskú predstavivosť a fantáziu. Upútajú každé najmenšie dieťatko, preto je to najlepší darček pre vašich najmenších. Proces výroby hračiek Smoby je prísne kontrolovaný, hračky spĺňajú aj tie najvyššie bezpečnostné kritériá. Smoby je zárukou francúzskej kvality, originálnych dizajnov a jedinečných produktov, ktoré vynikajú na európskom trhu.

Pohlavieboy
Vek12months
PôvodFrance,france
Rozmery7 cm
Hmotnosť0,06 kg
Farbapestrofarebná

Smoby

Nakúpte u nás hračky Smoby. V ponuke nášho eshopu objavíte detské kuchynky, domčeky pre deti, šmykľavky, odrážadlá aj trojkolky.
Kontakt
Polia s * sú povinné
loader  Načítavam hodnotenia...

Vybrali sme pre Vás

loader  Načítavam podobné produkty...