Kód: SM110608 Kategória: Hračky do vane
  Skladom
19,99 EUR
Hodnotenie:
Nehodnotené

Striekajúce zvieratká do vane Cotoons od francúzskeho výrobcu Smoby sú vhodné na hry vo vaničke pri kúpaní. Päť zvieratiek v pestrých farbách sídli spolu so zelenou žabkou Wabap na modrom ostrove. Zvieratká sú z príjemného plávajúceho materiálu, ktorý je určený na hru vo vode pri kúpaní, či už vo vani alebo v bazéne. V spodnej časti týchto veselých morských živočíchov sa nachádzajú prísavky, vďaka ktorým si ich deti môžu pripevniť na bok vane či stenu kúpeľne. Aby zábava vo vani bola ešte viac zaujímavejšia, každé zvieratko má na hlave otvor, z ktorého po stlačení bokov zvieratka  strieka voda. Zaujímavým doplnkom je modrá podložka v tvare ostrova, na ktorom má každé vodné zvieratko svoje miesto. Morskému ostrovu kraľuje veľká modrá veľryba  a okolo nej sú ďalšie štyri zvieratká: malá zelená veľryba, oranžový krab, žltá hviezdica a ružová medúza. 

Detské hračky do vane, s ktorými sa dieťa hrá pri sprchovaní či kúpaní vo vode, patria medzi veľmi obľúbené hračky pre deti. Detská hračka ostrov s vodnými zvieratkami je vyrobená z príjemného materiálu, ktorý je určený na hru vo vode. Jeho hrany sú oblé a mäkké, a tak je hra bezpečná. Hračka pre deti je vhodná od 12 mesiacov. Smoby francúzsky výrobca hračiek je renomovaný výrobca hračiek ktoré sú kvalitné a zároveň jedinečné. Plastový materiál je príjemný a zamatový na dotyk, vhodný pre jemné detské rúčky. Kúpanie nikde nebolo tak zábavné ako s ostrovom Cotoons a jeho morskými obyvateľmi. Hračka pre deti na kúpanie sa dá používať doma vo vani, ale aj v detskom bazéne. Rozmery súpravy zvieratiek do vane sú 24*21*15 cm.

Pohlaviebabies
Vek12months
PôvodFrance,france
Rozmery24*21*15 cm
Celková výška15 cm
Rozmery balenia30*7*27 cm
Celková dĺžka24 cm
PackageYes,yes
Hmotnosť0,32 kg
Farbapastelová

Smoby

Nakúpte u nás hračky Smoby. V ponuke nášho eshopu objavíte detské kuchynky, domčeky pre deti, šmykľavky, odrážadlá aj trojkolky.
Kontakt
Polia s * sú povinné
loader  Načítavam hodnotenia...

Vybrali sme pre Vás

loader  Načítavam podobné produkty...