Kód: B55103 Kategória: Loďky a lodné dráhy
38,40 EUR
Ľutujeme, produkt momentálne nie je skladom
Hodnotenie:
Nehodnotené

BIG vodná hra Waterplay Funland je krásna hračka pre deti od 3 rokov. Táto vodná hračka obsahuje veľa vzrušujúcich a zábavných súčastí, vďaka čomu sa zábava nikdy nekončí. Waterplay Funland obsahuje most, po ktorom môžu prechádzať autíčka, vedie do strednej časti Waterplay Funland. V kufríkovej hre nájdete aj žeriav na rýchle naloďovanie, autíčko, loďku figúrku, ktorá to celé môže riadiť. Po napustení vody sa po celom obvode môžu prevážať lode, na jednej strane sú dokonca schodíky pre malých lodných kapitánov. Súprava má krásnu žiarivú modrú farbu, je vyrobená z kvalitného plastového materiálu. Rozmery detskej hračky115 x 50 x 8cm, po skončení hry sa dá zložiť do praktického kufríka, takže nezaberie veľa miesta.

Deti môžu vďaka kľuke meniť smer vody, a tak sa zabavia pri vytváraní rôznych prúdov. Tento úžasný hrací systém má 16 dielov a spája všetko, čo deti zbožňujú: vodu, loďky a stavanie. Keďže súprava obsahuje mnoho častí, ktoré deti aj vzdelávajú, môžu sa toho veľa naučiťsile a pohybe vody, o tom ako veci fungujú. Súčasťou zábavnej hračky sú aj samolepiace nálepky, ktoré ešte viac ozvláštnia túto zaujímavú a krásnu sadu. Hračka je svojou veľkosťou veľmi praktická, deti si ju môžu v lete vyniesť von a zahrať sa na čerstvom vzduchu, ale skrátia si pri nej aj dlhé zimné chvíle vo vnútri bytu alebo domu.

BIG je renomovaný nemecký výrobca, ktorý má medzinárodne vedúce postavenie vo výrobe vysoko kvalitných plastových hračiek pre deti. Jej symbolom je byvol, ktorého charakteristiky sú: sila, robustnosť a odolnosť a zároveň to sú charakteristiky pre všetky detské hračky BIG. Rodičia tejto značke dôverujú a chvália ju hlavne kvôli preukázanej bezpečnosti, najvyspelejšej technike pri výrobe a používaniu nezávadných a recyklovateľných materiálov. Na detskú hračku je poskytnutá záruka 3 roky a plast obsahuje špeciálny UV filter, ktorý zabezpečí, že hračka je krásna a žiarivá presne ako v prvý deň.

Pohlavieboy
Vek3years
PôvodGermany
Rozmery115*50*8 cm
Celková výška8 cm
Rozmery balenia52*49*60
Celková dĺžka115 cm
UV filterÁno
PackageÁno
Hmotnosť2,6 kg

BIG

Nakúpte u nás špičkové hračky obľúbenej nemeckej značky BIG. Nájdete tu detské odrážadlá, stavebnice pre deti, detské autíčka aj pieskoviská.
Kontakt
Polia s * sú povinné
loader  Načítavam hodnotenia...

Vybrali sme pre Vás

loader  Načítavam podobné produkty...