Kód: BIG76547 Kategória: Hry na záhradu
  Skladom
25,99 EUR
Hodnotenie:
Nehodnotené

Vodná hra chobotnica Aqua Nauti od nemeckého BIG je originálna záhradná hračka, ktorá zaujme chlapcov aj dievčatá už od 3 rokov. Usmievajúca sa veselá chobotnička je vyhotovená v krásnych odtieňoch modrej a deťom pripraví s vodotryskom osviežujúci zážitok počas horúcich letných dní. Po napojení striekajúcej chobotničky na bežnú záhradnú hadicu, vyletí jej čiapka do výšky 4 m, resp. do výšky v závislosti od tlaku vody. Už počas stúpania sa čiapka chobotničky začne točiť a tak poskytne všetkým deťom v okolí príjemný a chladivý relax. Chobotnička je vyrobená z kvalitných plastových materiálov, jej realistické chápadlá poskytujú extra stabilitu proti prevráteniu a svoj nádherný vzhľad si zachová aj po rokoch používania vďaka UV filtru, ktorý chráni farbu pred vyblednutím.

Dizajnová chobotnička skrášli a ozdobí každý dvor a záhradu. Stane sa každodennou spoločníčkou detí, ktoré sa s ňou zabavia a zároveň osviežia, pričom tento zážitok ocenia takisto aj rodičia. Vodná hračka vydrží vo vašej rodine dlhé roky, využitie nájde aj pri letných oslavách, posedeniach, môžete si ju vziať na výlety, jednoducho kamkoľvek, kde ju budete môcť pripojiť na záhradnú hadicu. Striekajúca vodná chobotnička má rozmery 45*45*45 cm, takže nezaberá veľa miesta, dá sa jednoducho uskladniť.

BIG je nemecký výrobca, ktorá má medzinárodne vedúce postavenie vo výrobe vysoko kvalitných plastových hračiek pre deti. Jej symbolom je byvol, ktorého charakteristiky sú: sila, robustnosť a odolnosť. Rodičia tejto značke dôverujú a chvália ju hlavne kvôli preukázanej bezpečnosti, najvyspelejšej technike pri výrobe a používaniu neškodných materiálov.

Pohlaviebabies
Vek3years
PôvodGermany,germany
Rozmery45*45*45 cm
Celková výška45 cm
UV filterYes,yes
PackageYes,yes
Farbamodrá

BIG

Nakúpte u nás špičkové hračky obľúbenej nemeckej značky BIG. Nájdete tu detské odrážadlá, stavebnice pre deti, detské autíčka aj pieskoviská.
Kontakt
Polia s * sú povinné
loader  Načítavam hodnotenia...

Vybrali sme pre Vás

loader  Načítavam podobné produkty...