Kód: ST6752100 Kategória: Trojkolky od 10 mesiacov
99,99 EUR
Ľutujeme, produkt momentálne nie je skladom
Hodnotenie:
Nehodnotené

Pokiaľ si myslíte, že všetky trojkolky sú rovnaké, trojkolka Spirit Blue 4v1 smarTrike vás vyvedie z omylu. Na tejto detskej trojkolke si vaše dieťa užije veľké množstvo zábavy už od 10 mesiacov. Trojkolka vyhovie všetkým jeho potrebám s nádherným prevedením v modro-bielej farebnej kombinácii s geometrickým vzorom spolu s prepracovaným systémom doplnkov a detailov. Trojkolka rastie s vašim dieťaťom a prispôsobí sa jeho potrebám v každom veku až do 3 rokov alebo do času, kedy vaše dieťa presedlá na svoj prvý bicykel. Samozrejmosťou je celokovový rám s pevnou konštrukciou vyznačujúci sa stabilitou na každom povrchu.

Trojkolka Spirit Blue 4v1 má jednoduché intuitívne ovládanie na ktoré potrebujete iba jednu ruku. Vodiaca tyč umožňuje plynulý pohyb a manévrovanie trojkolky podobne ako kočík. Trojkolka má bezpečné, ergonomicky tvarované sedadlo s polstovaním a vyvýšenou opierkou hlavy na ochranu a pohodlie počas jazdy. Rodičia určite ocenia teleskopickú rúčku, ktorá umožňuje ľahké ovládanie trojkolky.  a spolu so systémom detskej poistky na riadidlách, aj určovať smer jej jazdy. Detská trojkolka je samozrejme vybavená protišmykovými pedálmi a kvalitnými gumenými kolieskami, ktoré vás nezradia v žiadnom teréne. Počas prvých mesiacov, kedy sa dieťa zoznamuje s okolitým svetom a užíva si dobrodružstvo na palube svojej prvej trojkolky využije na odpočinok skladacie stúpačky. Pred silnými slnečnými lúčmi ho spoľahlivo ochráni odnímateľná slnečná clona

Pre bezpečnosť dieťaťa je trojkolka vybavená trojbodovým ochranným pásom a ochrannou hrazdou okolo pása, vďaka čomu dieťa sedí bezpečne počas jazdy. Trojkolka má odpružené predné koleso, ktoré absorbuje otrasy a poradí si aj s nerovným povrchom. Trojkolka smarTrike je praktická pre dieťa a aj pre rodiča. Rodičovský batoh v zadnej časti trojkolky poskytuje veľkorysí priestor na všetko potrebné na výlet alebo na nákup. Na rodičovskej rúčke je umiestnená malá praktická taška na drobnosti. Dieťa si môže svoje hračky uschovať praktickom vyklápacom boxe umiestnenom za sedadlom. 

SmarTrike je celosvetovo najpredávanejšia a naviac oceňovaná značka detských trojkoliek. Na trhu pôsobí už dekádu, a ako prvý výrobca prišiel s inováciou výškovo nastaviteľnej rúčky pre rodiča. SmarTrike je svetový líder v predaji, produkcii a inováciách detských trojkoliek. S miliónmi trojkoliek predaných každoročne je zaručene zárukou kvality. Dizajnérom značky smarTrike záležalo na tom, aby bolo vášmu chlapcovi na trojkolke zabezpečený komfort a pohodlie, postupne s pribúdajúcimi mesiačikmi. Trojkolka preto rastie spolu s vaším dieťaťom. Detská trojkolka Spirit Blue 4v1 od popredného výrobcu detských trojkoliek smarTrike má jedinečný dizajn, kvalitné prevedenie a premysleným systémom ochrany vášho dieťaťa. Celkové rozmery trojkolky sú 94*45*102 cm.

Trojkolka smarTrike rastie s vaším dieťaťom v 4 krokoch

  • Krok 1: Trojkolka ovládaná rodičom
    V 10 mesiacoch vaše dieťa sedí pohodlne v sedadle, pričom jeho nôžky oddychujú na stúpadlách. Ergonomické sedadlo a opierka chrbátika a hlavičky zabezpečuje príjemný pocit bezpečia.
  • Krok 2: Jazda sprevádzaná rodičom
    V 18 mesiacoch môžete dieťaťu odňať opierku chrbátika, začína sa postupne učiť pedálovať pod dohľadom rodičov vďaka rodičovskej rúčke na usmernenie správneho smeru a rýchlosti jazdy. V tomto období dieťa objavuje svoje motorické schopnosti, pripravuje sa na samostatnú jazdu a užíva si skvelú zábavu bez starostí. 
  • Krok 3: Tréningová trojkolka
    V období 24 mesiacov sa trojkolka stáva tréningovým prostriedkom, kedy sa deti učia ako správne pedálovať a zároveň už rodičia môžu odňať ochrannú hrazdu okolo sedadla, aby malo dieťa viac voľnosti.
  • Krok 4: Klasická trojkolka
    Vo veku 30 mesiacov je dieťa pripravené na samostatnú jazdu. Rodič môže odmontovať rodičovskú rúčku a dieťa bude mať k dispozícii plnohodnotnú trojkolku. 

Vlastnosti

  • rastie spolu s vaším dieťaťom
  • nadštandardné úložné priestory
  • pohodlné a ergonomické sedadlo
  • praktická rodičovská teleskopická rúčka
  • detská poistka pre správny smer jazdy
  • kvalitné a spoľahlivé kolieska
  • odolná konštrukcia s celokovovým rámom
  • odpružené predné koliesko na zmiernenie nerovností vozovky
  • odnímateľná slnečná clona
  • trojbodový ochranný pás s polstrovaním
  • sklápací systém stúpadiel
  • opierka hlavy a chrbátika
  • protišmykové pedále
Pohlavieboy
Vek10months
Rozmery94*45*102 cm
Celková výška102 cm
Rozmery balenia59*22*43 cm
Celková dĺžka94 cm
PackageÁno
Hmotnosť6 kg
Farbamodrá

smarTrike

Nakúpte u nás hračky smarTrike. V ponuke eshopu Trendy Mama nájdete detské trojkolky, kolobežky, odrážadlá a iné produkty smarTrike.
Kontakt
Polia s * sú povinné
loader  Načítavam hodnotenia...

Vybrali sme pre Vás

loader  Načítavam podobné produkty...