Kód: ST7000100 Kategória: Trojkolky od 10 mesiacov
79,99 EUR
Ľutujeme, produkt momentálne nie je skladom
Hodnotenie:
Nehodnotené

Trojkolka smarTrike&Go Touch Steering5v1 je úžasná trojkolka pre rodiča a dieťa. Je vybavená najnovšími technológiami, ktoré zaručujú jej jednoduché a praktické využitie. Detská trojkolka sa dokáže modifikovať do piatich inovatívnych spôsobov. Trojkolka pre deti rastie s vašim dieťaťom od jeho 10 mesiacov až do 3 rokov veku. Táto detská trojkolka má dostatok priestoru pre potrebné veci či dokonca nákup. Vďaka unikátnemu odnímateľnej taške sa vám všetko pohodlne zmestí do zadnej časti, čo oceníte hlavne pri nákupoch alebo dlhších prechádzkach či pikniku. Či už si chcete ísť po pár drobností do obchodu, vyraziť si na piknik s priateľmi alebo oddýchnuť si na návšteve u babičky, vaša trojkolka vám dobre poslúži.

Do praktickej tašky môžete zabaliť naozaj všetko, od plienok až po hračky a iné drobnosti. Riadidlá trojkolky obsahujú poistku, ktorá rodičovi umožňuje ovládanie smeru jazdy detskej trojkolky. Chod trojkolky je veľmi tichý a jemný. Trojkolka smarTrike má nastaviteľnú teleskopickú vodiacu rúčku, a praktickú nožnú poistku na zastavenie trojkolky. Hladkú a bezproblémovú jazdu zaručujú gumené kolesá s protišmykovým vzorom, ktoré absorbujú otrasy. Trojkolka má patentovanú technológiu Touch Steering, s ktorou je ovládanie trojkolky možné len jemným pohybom. Technológia Touch Steering umožňuje extra ľahké manévrovanie i v ostrých zákrutách a hladkú jazdu vďaka zabudovanému tlmiču kolies. Gumené kolesá majú dvojité vstrekovanie a tak je jazda na trojkolke tichá a jemná. Predné koleso trojkolky si poradí i s prudkými zákrutami. Akonáhle vaše dieťa vyrastie, pohodlne môžete trojkolky transformovať podľa jeho potrieb. Keď príde ten správny čas, vaša ratolesť môže trojkolku riadiť sama. Detská trojkolka má dvojitý systém pedálov a stúpačiek, pričom pedále sú protišmykové a stúpačky využije dieťa počas počiatočného štádia kedy sledu svet okolo seba a pohodlne sedí.

Trojkolka pre deti sa dá transformovať a modifikovať do piatich variácií. Obsahuje aj praktické tienidlo proti slnku, ktoré chráni vaše dieťa pred škodlivými UV lúčmi. Vďaka popruhom a hrazde okolo pásu bude vaše dieťa v bezpečí. Kovová konštrukcia a odolné plasty vám poslúžia dlhé roky. SmarTrike je celosvetovo najpredávanejšia a naviac oceňovaná značka detských trojkoliek. Na trhu pôsobí už dekádu, a ako prvý výrobca prišiel s inováciou výškovo nastaviteľnej rúčky pre rodiča. SmarTrike je svetový líder v predaji, produkcii a inováciách detských trojkoliek. S miliónmi trojkoliek predaných každoročne je zaručene zárukou kvality. Detská trojkolka je prevedená v peknej farebnej kombinácii šedočiernej a červenej farby. Trojkolka je skvelý pomocník pri nákupoch alebo jednoducho ak si chcete urobiť piknik v parku.

Trojkolka smarTrike rastie s vašim dieťaťom od 10 mesiacov do 3 rokov. V prvom kroku rodič plne ovláda trojkolku prostredníctvom rodičovskej rúčky. Ako dieťa rastie, trojkolka sa vyvíja s ním a pomáha mu rozvíjať motorické a kognitívne schopnosti. V 24 mesiacoch sa z trojkolky stáva cvičebný nástroj- dieťa začína pedálovať a učiť sa ovládať trojkolku. V 30 mesiacoch veku dieťaťa je dieťa samostatné a užíva si jazdu na trojkolke naplno. Nákupný kôš sa od trojkolky oddelí a tak sa z trojkolky stane tradičná detská trojkolka ako ju pozná každý rodič. SmarTrike je celosvetovo najpredávanejšia a naviac oceňovaná značka detských trojkoliek. Na trhu pôsobí už dekádu, a ako prvý výrobca prišiel s inováciou výškovo nastaviteľnej rúčky pre rodiča. SmarTrike je svetový líder v predaji, produkcii a inováciách detských trojkoliek. S miliónmi trojkoliek predaných každoročne je zaručene zárukou kvality.

Vlastnosti

  • patentovaná Touch Steering technológia
  • množstvo úložného priestoru
  • celokovová konštrukcia
  • robustná a ľahká konštrukcia
  • zabudovaná rodičovská rúčka na ovládanie s množstvom smarTrike doplnkov
  • slnečník proti škodlivému UV žiareniu
  • nákupný vozík, ktorý dokáže stáť i samostatne
  • nosnosť 17 kg

Výhody

  • manévrovanie trojkolky najjemnejším pohybom
  • ochrana proti slnku
  • zvýšený výkon riadenia
  • extra pohodlie
  • odpočinok dieťaťa počas ovládania rodičom
  • extra bezpečnosť
  • pohodlie v rannej fáze jazdenia
  • trvanlivosť a kvalita
  • materské pohodlie
  • maximálne využitie
Pohlavieboy and girl
Vek10months
Rozmery96*55*106 cm
Celková výška106 cm
Rozmery balenia78*21*44 cm
Celková dĺžka96 cm
PackageÁno
Hmotnosť9 kg
Farbačervená

smarTrike

Nakúpte u nás hračky smarTrike. V ponuke eshopu Trendy Mama nájdete detské trojkolky, kolobežky, odrážadlá a iné produkty smarTrike.
Kontakt
Polia s * sú povinné
loader  Načítavam hodnotenia...

Vybrali sme pre Vás

loader  Načítavam podobné produkty...