Kód: SM750137 Kategória: Trojkolesové kolobežky
27,60 EUR
Ľutujeme, produkt momentálne nie je skladom
Hodnotenie:
Nehodnotené

Trojkolesová kolobežka Autá 3 (Cars 3) je výnimočne pekná kolobežka pre deti od 2,5 roka. Žiarivá červená v kombinácii so žltou a rozprávkovým motívom spolu dokonale ladia a vytvárajú atraktívnu trojkolku pre najmenšie deti. Detská kolobežka je ľahká, vďaka 3 kolesám je jazda maximálne pohodlná a hladká. Kolieska sú chránené proti prerazeniu, v prípade potreby sa dajú jednoducho odmontovať a vymeniť za nové. Kolobežka je vybavená protišmykovými riadidlami, ktoré sú zároveň zamatovo hebké na dotyk. Nášľapná časť je tiež protišmyková, pre rýchlu jazdu, ktorá je bezpečná. Predná časť detskej kolobežky je vyzdobená obrázkom pretekárskeho autíčka McQueen.

Rozprávková kolobežka s tromi kolieskami je omnoho stabilnejšia, bezpečnejšia a pohodlnejšia ako klasická kolobežka, preto neváhajte a zakúpte ju svojim malým nezbedníkom. Kolobežka má nosnosť 20 kg. Vďaka kolobežke sa deti učia udržiavať rovnováhu, rozvíjajú pohybové zručnosti a motoriku. Kolobežka pomáha posilňovať svalstvo na končatinách a deti vďaka nej trávia čas na čerstvom vzduchu. Zároveň si deti trénujú aj postreh a reflexy. Pri jazde na kolobežke sa odporúča používať ochranné pomôcky a to chrániče na kolená, zápästia, lakte a prilbu.

Smoby je renomovaný francúzsky výrobca kvalitných plastových hračiek pre deti. Plast je pevný, odolný, no zároveň jemný a hladký k detským rúčkam, zamatový na dotyk. Hračky majú oblé hrany, aby boli deti počas veselých hier chránené pred zraneniami. Farby na plastových hračkách Smoby rozvíjajú detskú predstavivosť a fantáziu, upútajú každé najmenšie dieťatko. Proces výroby hračiek je prísne kontrolovaný, spĺňajú aj najvyššie bezpečnostné kritériá. Smoby je zárukou francúzskej kvality, originálnych dizajnov a jedinečných produktov.

Pohlavieboy
Vek3years
PôvodFrance
Rozmery55*32*65 cm
Celková výška65 cm
Adjustable heightÁno
PackageÁno
Farbačervená

Smoby

Nakúpte u nás hračky Smoby. V ponuke nášho eshopu objavíte detské kuchynky, domčeky pre deti, šmykľavky, odrážadlá aj trojkolky.
Kontakt
Polia s * sú povinné
loader  Načítavam hodnotenia...

Vybrali sme pre Vás

loader  Načítavam podobné produkty...