Kód: EDU17951 Kategória: Interaktívne hračky
18,59 EUR
Ľutujeme, produkt momentálne nie je skladom
Hodnotenie:
Nehodnotené

Elektronický tablet Rozprávky Disney od španielskeho výrobcu Educa predstavuje skvelý darček pre všetkých chlapcov a dievčatká od 2 do 6 rokov. Detský tablet slúži ako základňa pre interaktívne karty s obrázkami z populárnych Disney rozprávok, s ktorými si deti precvičia farby a čísla, geometrické tvary, asociácie a výborne sa pritom zahrajú. Tablet dokáže vydávať zvuky, takže sa deti budú môcť tešiť na originálnu zábavu so svojimi obľúbenými animovanými hrdinami. Interaktívna hračka funguje vo francúzskom jazyku, takže sa dieťa učí aj základy cudzieho jazyka. 

Didaktický tablet pomáha vzdelávať deti už od útleho veku. Tablet Primeiras atividades je vyhotovený z kvalitného plastového materiálu, je zdravotne neškodný, deti sa s ním môžu bez obáv hrať. Spolu s ním si precvičia aj jemnú motoriku, pozornosť a pamäť. Cibria si logické myslenie, zabávajú sa s obľúbenými rozprávkovými postavičkami a pripomínajú si ich dobrodružstvá. Veľké množstvo aktivít zaručí, že ich nadčasový tablet bude baviť po dlhé roky.

Španielsky výrobca Educa je kvalitný producent detských hračiek, ktoré nielen zabávajú, ale aj vzdelávajú a rozvíjajú.  Španielska značka Educa je zárukou vysokej európskej kvality - produkty pred expedovaním prechádzajú niekoľkostupňovou prísnou kontrolou. Educa vyrába rôzne logické hry a hračky nielen pre produkty v kategórii rodinné spoločenské hry v cudzom jazyku.

Pohlavieboy and girl
Vek24months
PôvodSpain
Rozmery balenia31*24*7 cm
PackageÁno
Hmotnosť231 g
LanguageFrench
NoteBattery: 3 x AAA/LR03 not included

Educa

Nakúpte u nás hračky Educa. V ponuke eshopu Trendy Mama nájdete krásne detské puzzle s rôznymi motívmi a spoločenské hry.
Kontakt
Polia s * sú povinné
loader  Načítavam hodnotenia...

Vybrali sme pre Vás

loader  Načítavam podobné produkty...