Kód: SM110107 Kategória: Hračky do postieľky
22,80 EUR
Ľutujeme, produkt momentálne nie je skladom
Hodnotenie:
Nehodnotené

Smoby súprava do postieľky Cotoons obsahuje nočné svetielko a hudobnú skrinku, aby sa dieťatko v detskej postieľke cítilo vždy bezpečne a príjemne. Hračka pre bábätká je vhodná pre najmenšie deti od 0 mesiacov. Svetielko má tvar kvapky, šíri teplé príjemné svetlo, aby sa bábätko počas tmavých nocí cítilo v bezpečí. Vďaka plochému tvaru slzičky nezaberie veľa miesta, jeho spodná časť je rovná, takže ho môžete umiestniť prakticky kamkoľvek. Svetlo pre najmenšie deti zapnete oválnym gombíkom v hornej časti, dajú sa na ňom nastaviť 2 režimy: prerušované blikajúce svetielko alebo neprerušované stále svetlo. Oba režimy sa automaticky vypínajú po 20 minútach, keď vaše bábätko už sladko spinká. Pred spánkom si deti určite obľúbia tri rozprávkové postavičky Cotoons. funguje na 2 AAA batérie, ktoré nie sú súčasťou balenia.

Hudobná skrinka pre najmenšíchnaťahovací mechanizmus, je to novinka medzi hracími skrinkami. Má oválny tvar a dá sa veľmi ľahko pripevniť na okraj postieľky pomocou ohybného plastového pásika, ktorý sa prispôsobí hrúbke okraja postieľky bábätka. Po potiahnutí zeleného lístka, ktorý má dĺžku 7 cm a je umiestnený v spodnej časti, začne hudobná skrinka pre bábätká hrať upokojujúce melódie, ktoré bábätko upútajú a zároveň ho uspinkajú. Zaujímavosťou tejto hračky je, že počas hudby sa pozadie farebného kruhu točí proti smeru hodinových ručičiek a rozprávkové postavičky v popredí sa točia v smere hodinových ručičiek. Hracia skrinka pre najmenšie deti sa dá využiť nielen v postieľke, ale aj v kočíku alebo autosedačke pri dlhom cestovaní, pretože sa ľahko upevňuje aj prenáša. Do tejto hračky pre bábätká nepotrebujete batérie, pretože má mechanický pohon.

Celá súprava pre bábätko do postieľky prichádza v darčekovom balení, takže ňou môžete obdarovať svojich najbližších. Hracia skrinka má bielu farbu a nočné svetielko je svetlomodré, takže je to ideálny darček pre najmenších chlapcov. Smoby je renomovaný francúzsky výrobca plastových hračiek pre deti. Plast je pevný, odolný no zároveň jemný a hladký k detským rúčkam, zamatový na dotyk. Hračky zostávajú rovnako žiarivé ako v deň kúpy počas dlhých rokov. Majú oblé hrany, ktoré chránia najmenšie deti pred zranením. Proces výroby hračiek je prísne kontrolovaný, spĺňajú aj najvyššie bezpečnostné kritériá. Smoby je zárukou francúzskej kvality, originálnych dizajnov a jedinečných produktov.

Pohlaviebabies
Vek0months
PôvodFrance
Rozmery balenia29*6*21 cm
BatteryÁno
ElectricÁno
LightÁno
SoundÁno
MusicÁno
PackageÁno
Hmotnosť0,26 kg
NoteBattery: 2 x AAA, LR03
Farbamodrá

Smoby

Nakúpte u nás hračky Smoby. V ponuke nášho eshopu objavíte detské kuchynky, domčeky pre deti, šmykľavky, odrážadlá aj trojkolky.
Kontakt
Polia s * sú povinné
loader  Načítavam hodnotenia...

Vybrali sme pre Vás

loader  Načítavam podobné produkty...