Kód: ECO16103 Kategória:
23,99 EUR
10,99 EUR
Ľutujeme, produkt momentálne nie je skladom
Hodnotenie:
Nehodnotené

Set stavebníc - Vajíčko so zvieratkami z dielne francúzskeho výrobcu Écoiffier je originálna a kvalitná sada 3 stavebníc, ktoré sú uložené v praktických vajíčkach, takže ich deti od 18 mesiacov budú môcť jednoducho nosiť všade so so sebou. Sada stavebníc deťom ponúkne 3 krásne farebné skladačky - rybukohútika zajačika. Každý diel stavebnice je krásne farebný, upúta chlapcov aj dievčatá na prvý pohľad. Stavebnice z radu Abrick sa vyznačujú kvalitnými plastovými dielmi, ktoré do seba dokonale zapadajú a umožňujú deťom ľahkú manipuláciu. Deti si po poskladaní môžu stavebnicu opäť rozložiť a jednotlivé dieliky uložiť späť do vajíčok. Túto krásnu sadu stavebníc ponúkame za akciovú cenu, takže výhodne ušetríte a pripravíte svojim deťom hodiny skvelej zábavy.

Výška každého vajíčka je 15 cm. Dieliky sú prispôsobené detským prštekom, sú príjemne oblé. Ku každému zvieratku patrí aj doplnok, ktorý znázorňuje jeho prirodzené prostredie. Stavebnice Abrick pomáhajú deťom s rozvojom jemnej motoriky, učia sa trpezlivosti, logickému mysleniu. Vďaka žiarivým farbám sa u nich rozvíja aj fantázia a predstavivosť, vymýšľajú rôzne príbehy, vytvárajú si svoj vlastný svet. Rozmery každej stavebnice sú 11*11*15 cm. Stavebnice sú ľahko rozoberateľné, vzájomne kombinovateľné a ideálne na doplnenie stavebníc radu Abrick, no dajú sa použiť aj samostatne.

Écoiffier je francúzsky výrobca, ktorý vyrába kvalitné detské hračky. Écoiffier spĺňa najvyššie európske kritériá, preto sú hračky Écoiffier vhodné aj pre najmenšie deti. Francúzsky Écoiffier sa vyznačuje originálnym dizajnom ovplyvneným najnovšími trendmi, bezpečnostnými kritériami v priebehu výroby a kvalitou za primeranú cenu.

Pohlavieboy and girl
Vek18months
PôvodFrance
Rozmery11*11*15 cm
PackageÁno

Écoiffier

Nakúpte u nás krásne hračky Écoiffier za výhodnú cenu. V našom eshope nájdete detské kuchynky, stavebnice pre deti aj pieskoviská.
Kontakt
Polia s * sú povinné
loader  Načítavam hodnotenia...

Vybrali sme pre Vás

loader  Načítavam podobné produkty...