Kód: ECO16102 Kategória:
22,80 EUR
Ľutujeme, produkt momentálne nie je skladom
Hodnotenie:
Nehodnotené

Kuchynské spotrebiče 100% Chef sa stanú obľúbenými doplnkami pre všetký deti od 18 mesiacov, ktoré sa rady hrajú hry na rôzne povolania. Kuchynská súprava v sebe skrýva bohatú sadu doplnkov, pričom sa deti môžu tešiť na realistický kávovar s kapsulami a šálkoupokladňu s mikrofónom a takisto využijú aj krásny vaflovač s vaflami, ktoré si dochutia šľahačkovým krémom vo fľaške. Potešia ich aj rekvizity bankoviek a mincí, v balení nájdu aj repliku služobného mobilu, aby si pripadali ako v skutočnom zamestnaní. Pre náročných zákazníkov čaká platobná karta, takže nebudú musieť platiť v hotovosti. Všetky doplnky sú perfektným doplnkom do detských kuchyniek, ale aj obchodíkov, reštaurácií a kaviarní. Sú vyrobené z kvalitného plastu, ktorý je odolný a dlho vydrží. 

So sadou spotrebičov zažijú deti hodiny skvelej zábavy, zabavia sa s ňou súrodenci aj kamaráti. Spoločne vytvoria hru na kuchárov, zákazníkov a predavačov, učia sa zodpovednosti a približujú sa svetu dospelých. Zlepšujú si svoje komunikačné schopnosti, logické myslenie a sociálne cítenie. Pochopia, na čo slúžia jednotlivé doplnky, počítajú peniaze a získavajú základy finančnej gramotnosti, ktorá je veľmi dôležitá v neskoršom veku. Takisto si rozvíjajú aj jemnú motoriku a pohybové zručnosti, fantáziu a predstavivosť.

Francúzsky Écoiffier už dlhé roky prináša deťom kvalitné hračky, ktoré spĺňajú najvyššie európske kritériá, preto sú hračky Écoiffier vhodné aj pre najmenšie deti. Vo svete, kde sa najčastejšie stretávame s výrobkami vyrobenými v Číne, sa výrazne odlišuje francúzsky výrobca originálnym dizajnom ovplyvneným najnovšími trendmi, bezpečnostnými kritériami v priebehu výroby a kvalitou za primeranú cenu.

Pohlavieboy and girl
Vek18months
PôvodFrance
PackageÁno
Farbazelená

Écoiffier

Nakúpte u nás krásne hračky Écoiffier za výhodnú cenu. V našom eshope nájdete detské kuchynky, stavebnice pre deti aj pieskoviská.
Kontakt
Polia s * sú povinné
loader  Načítavam hodnotenia...

Vybrali sme pre Vás

loader  Načítavam podobné produkty...