Kód: EDU17225 Kategória: Cudzojazyčné hry
13,20 EUR
Ľutujeme, produkt momentálne nie je skladom
Hodnotenie:
Nehodnotené

Detské spoločenské hry Mickey Roadster Racers predstavujú špeciálny set spoločenských hier 8 v 1 od španielskej značky Educa. Perfektný set hračiek pre deti od 4 rokov malých hráčov zabaví na dlhý čas a vďaka viacerým hrám v jednom balení sa deti nikdy nebudú nudiť. V jednej škatuli deti objavia rôzne zábavné hry od tých najjednoduchších až po zložitejšie hry, s ktorými bude deťom pomáhať myšiak Mickey a jeho kamaráti. Spoločenské hry 8 v 1 sú jedinečné a inovatívne a deťom pomôžu rozvíjať nielen jemnú motoriku, ale aj predstavivosť, logické myslenie a deti sa naučia zdravo súperiť a takisto aj vyhrávať a prehrávať.

Španielsky výrobca Educa je kvalitný producent detských hračiek, ktoré nielen zabávajú, ale aj vzdelávajú a rozvíjajú. Španielska značka Educa je zárukou vysokej európskej kvality - produkty pred expedovaním prechádzajú niekoľkostupňovou prísnou kontrolou. Educa vyrába rôzne logické hry a hračky nielen pre produkty v kategórii rodinné spoločenské hry.

Pohlavieboy
Vek3years
PôvodSpain
Rozmery balenia41*29*6 cm
PackageÁno

Educa

Nakúpte u nás hračky Educa. V ponuke eshopu Trendy Mama nájdete krásne detské puzzle s rôznymi motívmi a spoločenské hry.
Kontakt
Polia s * sú povinné
loader  Načítavam hodnotenia...

Vybrali sme pre Vás

loader  Načítavam podobné produkty...