Kód: BIG56704 Kategória: Šmykľavky pre deti
  Skladom
84,99 EUR
Hodnotenie:
Nehodnotené

Detská šmykľavka Baby z produkcie nemeckého výrobcu BIG poteší srdiečka vašich ratolestí. Šmýkačka Baby je určená pre deti od troch rokov, vďaka neutrálnemu farebnému prevedeniu je vhodná pre chlapcov aj dievčatká. Aby sa minimalizovalo riziko úrazu, šmykľavka má oblé hrany a bezpečnostné protišmykové schodíky. Ako jedna z mála detských šmýkačiek, má šmykľavka Baby BIG pozdĺž schodíkov zvýšené madlá, čo zväčšuje bezpečnosť hračky. Šmykľavka je prevedená v jasných farbách – modrej a červenej, vďaka anti UV filtru, ktorým je šmykľavka vybavená, zostanú farby rovnako krásne celé roky.

Šmykľavka Baby BIG šmýkaciu plochu dlhú 118 cm, čím je prispôsobená samostatnej hre detí od troch rokov. Keďže šmýkačka má robustnú konštrukciu, je mimoriadne stabilná a vydrží bláznivé detské šantenie. Vďaka nosnosti až 50 kg ju môžu deti používať prakticky až do doby, kým z nej nevyrastú. Výrobky BIG sú testované v nezávislých ústavoch a podčiarkujú kvalitu produktov. Výrobca BIG si je istá kvalitou svojich výrobkov, a preto poskytuje nadštandardnú záruku tri roky. Detská šmykľavka Baby BIG je testovaná nemeckým kontrolným orgánom TÜV Rheinland v súlade s prísnymi bezpečnostnými normami GS.

Nemecký výroba BIG je producent špičkových hračiek, ktoré získavajú ocenenia na medzinárodnej úrovni. Logo značky BIG je byvol, ktorý prezentuje silu, odolnosť a robustnosť - presne to sú charakteristické prvky tejto značky. Výrobca hračiek BIG si zakladá na bezpečnosti svojich produktov, použité materiály sú nie len kvalitné a recyklovateľné, ale aj zdravotne neškodné. Nezameniteľný dizajn, moderné výrobné postupy a hračky, ktoré spĺňajú požiadavky detí - to je BIG.

Pohlavieboy and girl
Vek3years
PôvodGermany,germany
Rozmery134*60*92 cm
Celková výška92 cm
Rozmery balenia119*60*26 cm
Celková dĺžka134 cm
Slide surface length118 cm
UV filterYes,yes
PackageYes,yes
Hmotnosť7,5 kg
Lifting capacity50 kg
Farbamodrá

BIG

Nakúpte u nás špičkové hračky obľúbenej nemeckej značky BIG. Nájdete tu detské odrážadlá, stavebnice pre deti, detské autíčka aj pieskoviská.
Kontakt
Polia s * sú povinné
loader  Načítavam hodnotenia...

Vybrali sme pre Vás

loader  Načítavam podobné produkty...