Kód: BIG55835 Kategória: Nákladné autá
29,59 EUR
Ľutujeme, produkt momentálne nie je skladom
Hodnotenie:
Nehodnotené

Smetiarske auto Power Worker je skvelá hračka, ktorú si obľúbia všetky deti už od 2 rokov. Smetiarske auto je v originálnom oranžovo-šedom vyhotovení, takže deti budú mať pri hre na smetiarov realistické zážitky. Kvalitné gumené kolesá poskytujú autíčku výbornú stabilitu a pri hre v interiéri nepoškriabu podlahu. Nakladacia časť smetiarskeho auta je otvárateľná a deti majú k dispozícii aj modrý smetný kôš, o ktorý sa budú musieť pri zvážaní odpadu postarať. Odolné a kvalitné plastové diely sú zárukou, že smetiarske auto vydrží vašim deťom dlhé roky. Neobsahuje malé časti a využitie nájde v interiéri aj exteriéri. Pri hre na povolania si dieťa rozvíja fantáziu, technickú predstavivosť, motorické zručnosti a logické myslenie. 

Dieťa sa dokáže hrou s pracovným strojom - smetiarskym autom zabaviť na dlhé hodiny. Hračka nemá ostré hrany, takže dieťa si pri hre neublíži. Produkt má rozmery 33*20*23 cm, pričom jeho dĺžka je 33 cm. Hračka sa dá v prípade znečistenia veľmi jednoducho umyť pod tečúcou vodou. Výrobky BIG sú testované v nezávislých ústavoch a podčiarkujú najvyššiu kvalitu produktov. Smetiarske auto si aj po rokoch hrania zachová svoje krásne farby vďaka UV filtru, ktorý bráni vyblednutiu farieb.

Smetiarske auto BIG je testované nemeckým kontrolným orgánom TÜV Rheinland v súlade s prísnymi bezpečnostnými normami GS. Nemecká značka BIG je výrobca špičkových hračiek, ktoré získavajú ocenenia na medzinárodnej úrovni. Logo značky BIG je byvol, ktorý prezentuje silu, odolnosť a robustnosť - presne to sú charakteristické prvky tejto značky. Značka BIG si zakladá na bezpečnosti svojich produktov, použité materiály sú nie len kvalitné ale aj zdravotne neškodné. Nezameniteľný dizajn, moderné výrobné postupy a hračky, ktoré spĺňajú požiadavky detí - to je značka BIG.

Pohlavieboy
Vek24months
PôvodGermany,germany
Rozmery33*20*23 cm
Celková výška23 cm
Celková dĺžka33 cm
UV filterYes,yes
PackageYes,yes
Hmotnosť1,2 kg
Farbaoranžová

BIG

Nakúpte u nás špičkové hračky obľúbenej nemeckej značky BIG. Nájdete tu detské odrážadlá, stavebnice pre deti, detské autíčka aj pieskoviská.
Kontakt
Polia s * sú povinné
loader  Načítavam hodnotenia...

Vybrali sme pre Vás

loader  Načítavam podobné produkty...