Kód: SM410600 Kategória: Školské tabule pre deti
42,00 EUR
Ľutujeme, produkt momentálne nie je skladom
Hodnotenie:
Nehodnotené

Smoby detská obojstranná tabuľa Máša a Medveď 2v1 na kreslenie a písanie pre deti od 3 rokov. Je to plastová tabuľa prevedená v príjemných odtieňoch fialovej a ružovej farby. Z jednej strany dieťa kreslí na tabuľu kriedami, a z druhej strany píše a kreslí pomocou zmazateľnej fixky. Keď dieťa vyrastie, môže si tabuľu zavesiť na stenu a používať ju na pripomienky v izbe, alebo v kuchyni. Balenie detskej tabule obsahuje doplnky ako čiernu zmazateľnú fixku a sadu farebných kried. Rozmery tabule pre deti sú 48*34*102 cm. Výška tabule so stojanom je 102 cm. Detské kresby sa z oboch strán dajú zotrieť handričkou.

Tabuľa pre deti sa dá použiť aj samostatné na zavesenie, alebo môže stať na praktickom podstavci. Na vrchnej časti tabule sa nachádza držiak na papier, ktorý je krásne zdobený farebným motívom z detskej rozprávky Máša a Medveď. Máša a Medveď je rozprávka o milom malom dievčatku a veľkom medveďovi, ktorí spolu zažívajú rôzne dobrodružstvá. Tabuľa je svojim prevedením vhodná najmä pre dievčatká a farebnou kombináciou ružovej, fialovej a žltej farby nádherne rozžiari detskú izbu. Pod tabuľou je držiak, polička s priečinkami na kriedu, ktorá  zároveň zachytáva prach z kriedy. Tabuľa sa dá zložiť a zaberá málo miesta.

Balenie navyše obsahuje sadu obrázkov na vyfarbovanie s motívom Máša a medveď a rôznych zvieratiek. Je to veľmi praktická detská hračka, keď sa u dieťaťa už od útleho veku rozvíjajú kresliace schopnosti, manuálna zručnosť ovládať ceruzku a kriedu, počítať a písať. Táto detská pomôcka na kreslenie pomáha rozvíjať umelecké vlohy, detskú fantáziu a šikovnosť pri kreslení. Vďaka množstvu doplnkov je táto hračka skvelým pomocníkom pre deti v predškolskom a rannom školskom veku. Smoby je francúzsky výrobca detských hračiek s dlhoročnou tradíciou, čím je zárukou kvality a precízneho spracovania. Produkty Smoby spĺňajú prísne európske normy.

Pohlaviegirl
Vek3years
PôvodFrance
Rozmery48*34*102 cm
Celková výška102 cm
Rozmery balenia50*10*65 cm
MagneticNie
PackageÁno
Hmotnosť2,82 cm
Farbafialová

Smoby

Nakúpte u nás hračky Smoby. V ponuke nášho eshopu objavíte detské kuchynky, domčeky pre deti, šmykľavky, odrážadlá aj trojkolky.
Kontakt
Polia s * sú povinné
loader  Načítavam hodnotenia...

Vybrali sme pre Vás

loader  Načítavam podobné produkty...