Kód: SM380100 Kategória: Školské tabule pre deti
  Skladom
36,99 EUR
Hodnotenie:
Nehodnotené

Školská lavica so žiakmi Classroom od francúzskeho výrobcu Smoby je vynikajúci doplnok k detskej škole, s ktorým sa však dá hrať aj samostatne na povolanie učiteľov. Chlapci a dievčatá od 3 rokov sa potešia 2 žiakom (chlapec a dievča), ktorí sú vyrobené z pevného a odolného kartónového materiálu. Ich pravá ruka je vybavená otočným kĺbom, takže sa dokážu prihlásiť, keď poznajú správnu odpoveď na učiteľovu otázku. Vďaka praktickým stolíkom a sade 35 doplnkov budú pripravení na každý školský deň. K dispozícii majú rôzne študijné materiály, ako sú tabuľky a rôzne veselé obrázky na vytváranie logických asociácií.

Po vyučovacej hodine si môžu dať lavice k sebe a vychutnať si školský obed. Žiaci využijú jedálenské príbory, tanieriky, poháriky a repliky jedál: zeleninové listy, kuracie stehno, volské oko, pomaranč, jabĺčko, koláčik, pizzu a rajčinu. Z nich si dokážu pripraviť chutný a zdravý obed. Po uplynutí obedovej prestávky môže byť vyučovanie ukončené alebo bude ich učiteľ pokračovať v učebnej látke. Popritom si samo rozvíja logické myslenie, učí sa správne vyjadrovať a vysvetľovať nové učivo z pozície učiteľa či spolužiaka.

Pri hre na učiteľa objavuje svet dospelých a získava pocit zodpovednosti. Modely postáv pomôžu deťom prekonať bojazlivosť, budú s ľahkosťou a sebavedome vystupovať pred budúcimi spolužiakmi a učiteľmi. Edukatívna lavica so žiakmi slúži ako výchovná metóda, vďaka ktorej si dieťa môže v domácom prostredí pripraviť na každodenný život v škole a zbaví sa trémy. Rozmery produktu sú 32*10*60 cm. 

Francúzsky výrobca Smoby už dlhé roky prináša tie najkvalitnejšie hračky pre chlapcov a dievčatá. Materiál na hračkách Smoby je pevný, odolný, no zároveň jemný a hladký k detským rúčkam. Všetky detské hračky majú oblé hrany, aby vaše deti boli počas veselých hier v bezpečí a chránené pred zraneniami. Produkty Smoby všestranne rozvíjajú vaše deti, formujú ich osobnosť, upútajú každé aj najmenšie dieťatko. Hračky spĺňajú aj tie najvyššie bezpečnostné kritériá a sú zárukou špičkovej francúzskej kvality a moderného vzhľadu.

Pohlavieboy and girl
Vek3years
PôvodFrance,france
Rozmery32*10*60 cm
Celková výška60 cm
Rozmery balenia52*14*61 cm
PackageYes,yes
Hmotnosť1,4 kg
Farbamodrá

Smoby

Nakúpte u nás hračky Smoby. V ponuke nášho eshopu objavíte detské kuchynky, domčeky pre deti, šmykľavky, odrážadlá aj trojkolky.
Kontakt
Polia s * sú povinné
loader  Načítavam hodnotenia...

Vybrali sme pre Vás

loader  Načítavam podobné produkty...