Kód: EDU18940 Kategória: Ručné práce a tvorenie
14,99 EUR
Ľutujeme, produkt momentálne nie je skladom
Hodnotenie:
Nehodnotené

Kreatívne tvorenie Nature Friends Sketchbook Asuka Art je moderná kreatívna sada od španielskeho výrobcu Educa, ktorá poteší všetky deti a najmä dievčatá od 7 rokov. V originálnej súprave sa nachádza 45 hárkov s obrázkami, ktoré si deti môžu vyfarbovať s 5 farebnými ceruzkami, ozdobovať veselými nálepkami a tak si cvičiť svoje kresliace a tvorivé schopnosti. K dispozícii majú 310-dielnu sadu nálepiek, šablóny s 80 návrhmi, 3 podkladové vzory a kartičky pre nácvik kresliacich techník. Chlapci aj dievčatá sa naplno ponoria do zábavy pri kreslení a ozdobovaní obrázkov s motívom šípkovej princeznej.

Kreatívne tvorenie s veselými obrázkami predstavuje skvelý darček pre všetky šikovné deti, ktoré rady vytvárajú a skladajú nové veci. Všetky časti sú vyrobené z kvalitných materiálov a dieťa dostane šancu ukázať šikovnosť a predstavivosť pri vlastnom umeleckom výtvore. Kreatívna súprava učí dieťa koncentrácii a trpezlivosti, rozvíja si logické myslenie a snaží sa vyfarbiť a ozdobiť obrázok čo najkrajšie. Takisto si zlepšuje aj jemnú motoriku, keďže narába s drobnými predmetmi. Kreatívna sada so šípkovou princeznou zabaví dieťa na dlhé hodiny. 

Detská hra s kreatívnymi hračkami a skladačkami rozvíja fantáziu a predstavivosť. Deti sa učia vnímať jednotlivé detaily a všestranne sa rozvíjajú. Španielsky výrobca Educa sa špecializuje najmä na výrobu puzzle a vzdelávacích hier. V ponuke firmy Educa okrem kreatívnych sád nájdete aj množstvo krásnych puzzle pre deti aj dospelých, ktoré rozhodne nemôžu chýbať vo vašej kolekcii.

Pohlaviegirl
Vek7years
PôvodSpain,spain
Rozmery balenia26*24*31 cm
PackageYes,yes

Educa

Nakúpte u nás hračky Educa. V ponuke eshopu Trendy Mama nájdete krásne detské puzzle s rôznymi motívmi a spoločenské hry.
Kontakt
Polia s * sú povinné
loader  Načítavam hodnotenia...

Vybrali sme pre Vás

loader  Načítavam podobné produkty...