Kód: SM110614 Kategória: Detské sedačky
33,60 EUR
Ľutujeme, produkt momentálne nie je skladom
Hodnotenie:
Nehodnotené

Detské sedátko do vody v štýle Žabka s kvetinkou a doplnkami je vhodné pre každé dieťa od veku 6 mesiacov. Deti sedia v sedátku a počas kúpania sa hrajú vo vaničke. Cítia sa bezpečne a zároveň majú veľa možností, ako odpútať svoju pozornosť od kúpania. Sedátko do vody v ružovom alebo zelenom vyhotovení je vyrobené z kvalitného plastového materiálu, ktorý je pevný a jemný zároveň. Má oblé tvary a je ergonomicky tvarované, vďaka čomu si deti neublížia a sedátko je veľmi bezpečné. Je vyrobené tak, aby neobmedzovalo deti pri hre. Kreslo pre deti do vaničky sa skladá z dvoch častí - zo stolíka s hračkami a sedacej časti. Stolík s hračkami na kúpanie je vpredu zdobený mušľou.

Stolík sa jednoduchým pritlačením pricvakne ku kreslu a pomocou gombíka sa ľahko uvoľní. Hrací stolík odložíme, a dieťa jednoducho vyberieme zo sedátka. Sedátko do vane pre najmenších vám ponúkame v zelenej alebo ružovej farbe. Farby na sedátku podnecujú detskú fantáziu, pôsobia pozitívnym dojmom na každé bábätko. Zo spodnej časti sedátka pre deti sa nachádzajú prísavky, vďaka čomu sa dieťa nezošmykne a sedátko je stabilné. Jednoduchým spôsobom sa dá uvoľniť zospodu. Na zadnej strane detského sedátka Cotoons od francúzskeho výrobcu Smoby je znak, po ktorý sa odporúča napustiť voda do vaničky pre dieťa. Nosnosť sedátka je od 6 do 13 kg.

Hrací stolík sedátka ponúka deťom veľa zábavy. Z veľkej žltej kvetinky tečie voda ako zo sprchy pre žabku Wabap, ktorá sedí v bazéne s točiacim sa vodným mlynom, cez ktorý vyteká voda. Zelená žabka Wabap sa kúpe vo svojom bazéniku. Rozmery sedátka sú 42*34*25 cm. Je to krásna hračka pre každé dieťa do vaničky, vďaka čomu bude kúpanie obrovská zábava. Detské sedátko Cotoons do vody pochádza od francúzskeho výrobcu Smoby. Je vyrobené z odolného plastu, ktorý je zamatový na dotyk. Detské sedátko Cotoons je dokonalým spoločníkom pri kúpaní pre každé bábätko.

Vlastnosti

  • doplnok na kúpanie pre bábätko
  • nosnosť 6 - 13 kg
  • vhodné od 6 mesiacov
  • ergonomický tvarované sedadlo
  • hrací stolík s mlynom, žabkou, kvetinkou a bazénikom
  • stolík zdobený mušľou v prednej časti
  • označenie odporúčanej výšky vody
  • prísavky na upevnenie
  • z odolného, zamatovo jemného plastu
  • kvalitný francúzsky výrobok
Pohlavieboy and girl
Vek6months
PôvodFrance
Rozmery42*34*25 cm
Celková výška25 cm
Rozmery balenia52*19*36 cm
Celková dĺžka42 cm
PackageÁno
Hmotnosť1,6 kg
Lifting capacity6 - 13 kg

Smoby

Nakúpte u nás hračky Smoby. V ponuke nášho eshopu objavíte detské kuchynky, domčeky pre deti, šmykľavky, odrážadlá aj trojkolky.
Kontakt
Polia s * sú povinné
loader  Načítavam hodnotenia...

Vybrali sme pre Vás

loader  Načítavam podobné produkty...