Kód: SM253918 Kategória:
15,74 EUR
Ľutujeme, produkt momentálne nie je skladom
Hodnotenie:
Nehodnotené

Smoby rozprávkové kocky Cotoons sú krásna hračka plná farieb, vhodná pre najmenšie deti od 12 mesiacov. Detské kocky majú výrazné pestré farby, dá sa z nich poskladať pekný obrázok s obľúbenými rozprávkovými postavičkami Cotoons. Každá hrana kociek pre najmenších má iný motív, inú farbu, iný povrch. Najmenšie deti tak môžu spoznávať nielen farby, ale aj povrchy a vystupujúce tvary, rozvíjať tak hmatovú citlivosť a jemnú motoriku. Môžu do otvorov ukladať priložené tvary rôznych farieb (srdiečko, štvorec, trojuholník). Spolu je v balení 12 kusov kociek a 12 útvarov, ktoré sa dajú vložiť do kociek.

Didaktické hračky sú vo svete stále viac a viac populárne, pretože majú ohromný pozitívny vplyv na vývin dieťatka. Výrazné farby a rozprávkové motívy pútajú pozornosť a podnecujú fantáziu, pôsobia pozitívnym dojmom. S postavičkami z rozprávok si vaši najmenší môžu vymýšľať vlastné dobrodružné príbehy, rozvíjať tak kreativitu. Všelijaké tvary a zvláštne povrchy pomáhajú rozvíjať hmatovú citlivosť. Manipuláciou s malými predmetmi sa rozvíja jemná motorika, manuálne zručnosti, logické myslenie. Didaktické kocky pre najmenších sú vynikajúcou vzdelávacou hračkou, ktorá nesmie chýbať v izbičke žiadneho dieťaťa.

Smoby je renomovaný francúzsky výrobca plastových hračiek pre deti. Plast na hračkách Smoby je pevný, odolný no zároveň jemný a hladký k detským rúčkam, zamatový na dotyk. Všetky detské hračky majú oblé hrany, aby vaše deti boli počas veselých hier v bezpečí a chránené pred zraneniami. Farby na plastových hračkách podnecujú a rozvíjajú detskú predstavivosť a fantáziu. Darček v podobe hračky Smoby je vždy jednoznačná voľba, pretože Smoby milujú deti po celej Európe. Proces výroby hračiek Smoby je prísne kontrolovaný, hračky spĺňajú aj tie najvyššie bezpečnostné kritériá. Smoby je zárukou francúzskej kvality, originálnych dizajnov a jedinečných produktov, ktoré vynikajú na európskom trhu.

Vek12months
PôvodFrance

Smoby

Nakúpte u nás hračky Smoby. V ponuke nášho eshopu objavíte detské kuchynky, domčeky pre deti, šmykľavky, odrážadlá aj trojkolky.
Kontakt
Polia s * sú povinné
loader  Načítavam hodnotenia...

Vybrali sme pre Vás

loader  Načítavam podobné produkty...