Kód: B56806 Kategória: Nočníky
12,00 EUR
Ľutujeme, produkt momentálne nie je skladom
Hodnotenie:
Nehodnotené

Odteraz nebude učenie na záchod trápením. Aby ste svoje dieťa jednoduchšie naučili používať záchod, pripravila značka BIG detské sedátko na záchod v tvare autíčka v červenej farbe. Redukcia na záchod BIG v podobe červeného autíčka má ergonomicky tvarované sedátko a vysokú opierku chrbta, aby dieťatko stabilizovane sedelo, aj keď pobudne a toalete dlhší čas. Detská záchodová sedačka je dekorovaný nálepkami, aby pripomínala skutočné pretekárske autíčko. Vďaka hlbokému klenutiu a protišmykovým nohám sa sedátko nepohne z miesta a dieťatko na ňom bezpečne sedí.

Detská záchodová redukcia je vhodná na všetky WC misy do šírky 35 cm. Nakoľko si značka BIG dáva záležať na bezpečnosti svojich produktov, použité materiály sú zdravotne neškodné a recyklovateľné, takže nezaťažujú životné prostredie. Aplikované výrobné technológie garantujú bezpečnosť výrobku voči deťom. Detská záchodová misa BIG má všetky hrany oblé, čím sa minimalizuje riziko zranenia. Výrobky BIG sú testované v nezávislých ústavoch a podčiarkujú kvalitu produktov. Značka BIG poskytuje na výrobky záruku až 3 roky.

Červené sedátko v tvare autíčka je testované nemeckým kontrolným orgánom TÜV Rheinland v súlade s prísnymi bezpečnostnými normami GS. Nemecká značka BIG je výrobca špičkových hračiek, ktoré získavajú ocenenia na medzinárodnej úrovni. Logo značky BIG je byvol, ktorý prezentuje silu, odolnosť a robustnosť - presne to sú charakteristické prvky tejto značky. Značka BIG si zakladá na bezpečnosti svojich produktov, použité materiály sú nie len kvalitné ale aj zdravotne neškodné. Nezameniteľný dizajn, moderné výrobné postupy a hračky, ktoré spĺňajú požiadavky detí - to je značka BIG.

Pohlavieboy
Vek18months
PôvodGermany
Rozmery40*41*19 cm
UV filterÁno
PackageÁno
Hmotnosť0,5 kg
Farbačervená

BIG

Nakúpte u nás špičkové hračky obľúbenej nemeckej značky BIG. Nájdete tu detské odrážadlá, stavebnice pre deti, detské autíčka aj pieskoviská.
Kontakt
Polia s * sú povinné
loader  Načítavam hodnotenia...

Vybrali sme pre Vás

loader  Načítavam podobné produkty...