Kód: EDU16279 Kategória: Puzzle 500 dielov
12,00 EUR
Ľutujeme, produkt momentálne nie je skladom
Hodnotenie:
Nehodnotené

Sada puzzle Santoro Gorjuss Ruby a Santoro Gorjuss You brought me love sú dve skladačky pre deti od španielskeho výrobcu Educa. V balení nájdete až 2 skladačky, z ktorých má každá 500 dielikov. Po poskladaní si vytvoríte 2 jedinečné obrazy romantického dievčaťa v červených a zelených šatách. Puzzle s nežným, až rozprávkovým obrázkom dievčaťa sú vhodné od 11 rokov. Dieliky puzzle sú vyrobené z kvalitného kartónu, ktorý je pevný a odolný. Veľkosť obrázkov po poskladaní je 48*34 cm. Skladanie puzzle je veľmi obľúbená zábava pre celú rodinu. Vhodným spôsobom rozvíja detskú logiku, predstavivosť a manuálnu zručnosť.

Dieliky majú svoje rozmery navrhnuté tak, aby bola manipulácia s nimi veľmi jednoduchá. Puzzle sa dajú po poskladaní opäť rozložiť a uložiť späť do krabice. V deťoch sa pri skladaní skladačky rozvíja zmysel pre detail, trénujú si koncentráciu a trpezlivosť. Puzzle pre deti sa po poskladaní dajú zlepiť lepidlom, dať do rámika a vytvoria tak moderný obraz s motívom, ktorý milujú dievčatá a ženy po celom svete. Výrobca Educa sa špecializuje najmä na výrobu puzzle a vzdelávacích hier. Puzzle spĺňajú bezpečnostné štandardy Európskej únie, takže sú pre deti celkom bezpečné.

V ponuke firmy Educa je množstvo krásnych puzzle pre rôzne vekové kategórie, ktoré rozhodne nesmú chýbať vo vašej kolekcii. S puzzle Educa sa už viac nemusíte báť stratených dielikov. Až do 16 kusov dielikov vám na vyžiadanie cez formulár zašle výrobca Educa bezplatne pre každé puzzle s veľkosťou nad 16 dielikov. Nemusíte sa tak obávať že vaše puzzle bude nekompletné. Je to jedinečná služba španielskeho výrobcu Educa, ktorý vyniká vo výrobe rôznorodých puzzle a náučných hier pre všetky vekové kategórie.

Pohlaviegirl
Vek11years
PôvodSpain
Rozmery48*34 cm
Rozmery balenia37*27*5,5 cm
PackageÁno
Puzzle pieces1000
Note+ Puzzle Fix

Educa

Nakúpte u nás hračky Educa. V ponuke eshopu Trendy Mama nájdete krásne detské puzzle s rôznymi motívmi a spoločenské hry.
Kontakt
Polia s * sú povinné
loader  Načítavam hodnotenia...

Vybrali sme pre Vás

loader  Načítavam podobné produkty...