Kód: EDU17062 Kategória: Puzzle pre najmenších
25,20 EUR
Ľutujeme, produkt momentálne nie je skladom
Hodnotenie:
Nehodnotené

Puzzle pre najmenšie deti Teletubbies Color Form 3D je krásna skladačka s kockami zelenej, červenej, oranžovej a fialovej farby s obrázkami Teletubbies postavičiek. Skladačka pre deti je vhodná pre deti od 24 mesiacov. Skladačka prispieva k rozvoju jemnej motoriky, pohybu a dieťa sa pri hre učí rozpoznávať farby. Skladačka Color form 3D je hra, pri ktorej deti ukladajú farebné kocky podľa tvaru na obrázok, ktorý vidia. Hračka je veľkosťou jednotlivých kúskov prispôsobená pre najmenšie deti, a vďaka tomu je to bezpečná hračka

Detská skladačka obsahuje 12 rôznych motívov s postavičkami Teletubbies. Na kartách s obrázkami nesmie chýbať Dipsy, Laa-Laa, Po ani Tinky Winky. Deti majú k dispozícii spolu 44 kusov kociek rôznych tvarov a farieb. Educa je španielsky výrobca detských hračiek, špecializujúca sa na puzzle a skladačky, ktoré rozvíjajú predstavivosť detí. Je to kvalitný výrobok, ktorý spĺňa prísne európske kritériá kvality. Color Form 3D pre deti od 24 mesiacov sa stane obľúbenou hračkou pre všetky detičky. Rozmery puzzle pre najmenšie deti je 35.6*25,8*5,8 cm.

Pohlaviebabies
Vek24months
PôvodSpain
Rozmery balenia36*26*6 cm
PackageÁno

Educa

Nakúpte u nás hračky Educa. V ponuke eshopu Trendy Mama nájdete krásne detské puzzle s rôznymi motívmi a spoločenské hry.
Kontakt
Polia s * sú povinné
loader  Načítavam hodnotenia...

Vybrali sme pre Vás

loader  Načítavam podobné produkty...