Kód: EDU16267 Kategória: Puzzle 500 dielov
7,20 EUR
Ľutujeme, produkt momentálne nie je skladom
Hodnotenie:
Nehodnotené

Educa detské puzzle s obľúbeným motívom rozprávky Frozen - Ľadové kráľovstvo obsahuje 500 dielikov. Frozen, z dielne Disney je úspešná rozprávka o dvoch sestrách, z ktorých jedna z nich má výnimočné vlastnosti a premení celú krajinu na ľad. Obľúbenou postavou je aj snehuliak Olaf, ktorý spolu s Annou zachraňujú krajinu pred nešťastnou sestrou, ktorá chce svet ochrániť pred svojou mocou.  Detské puzzle sú skvelou logickou hrou na rozvíjanie pamäťových schopností, predstavivosti a zároveň je to zábavná forma ako stráviť nielen dlhé zimné večery.

Navyše po poskladaní sa dajú puzzle pomocou priloženého Fix lepidla zlepiť a zavesiť na stenu ako pekný obrázok, alebo znova rozložiť a uložiť do krabičky. Educa je španielska spoločnosť špecializujúca sa na výrobu logických hračiek, vzdelávacích hier či puzzle. Puzzle pre deti Frozen - Ľadové kráľovstvo je kvalitný európsky výrobok spĺňajúci všetky bezpečnostné a kvalitatívne kritériá. Rozmery detských puzzle po poskladaní je 48*34 cm a sú vhodné pre všetky deti od 11 rokov. 500 dielikov puzzle zaručuje nižšiu náročnosť skladania, ktorú zvládne dieťa od 11 rokov.

Rozmery balenia sú 33,5*23,5*4,5 cm. Či už chlapec, alebo dievča, každý fanúšik Frozen sa tomuto darčeku poteší. S puzzle Educa sa už viac nemusíte báť stratených dielikov. Až do 16 kusov dielikov vám na vyžiadanie cez formulár zašle výrobca Educa bezplatne pre každé puzzle s veľkosťou nad 16 dielikov. Nemusíte sa tak obávať že vaše puzzle bude nekompletné. Je to jedinečná služba španielskeho výrobcu Educa, ktorý sa špecializuje na puzzle a vzdelávacie hry pre deti a dospelých.

Pohlaviegirl
Vek11years
PôvodSpain
Rozmery48*34 cm
Rozmery balenia33,5*23,5*4,5 cm
PackageÁno
Puzzle pieces500
Note+ Fix Puzzle

Educa

Nakúpte u nás hračky Educa. V ponuke eshopu Trendy Mama nájdete krásne detské puzzle s rôznymi motívmi a spoločenské hry.
Kontakt
Polia s * sú povinné
loader  Načítavam hodnotenia...

Vybrali sme pre Vás

loader  Načítavam podobné produkty...