Kód: EDU16784 Kategória: Puzzle 4000-8000 dielov
34,80 EUR
Ľutujeme, produkt momentálne nie je skladom
Hodnotenie:
Nehodnotené

Balenie puzzle pre deti aj dospelých s motívom Lakeside Cottage má spolu 6000 kusov dielikov s ktorými sa ľahko manipuluje. Motívom týchto puzzle je maľba letnej chalúpky pri jazierku v pestrých farbách, ktorá zaujme každého priaznivca skladačiek puzzle. Na obrázku vidíme letnú krajinku s jazierkom a letnou chatkou hneď na brehu jazierka, ktorá pôsobí veľmi idylicky. Témou portrétu je letný život v dedinke - na obrázku týchto puzzle vidíme ľudí užívať si letnú plavbu jazierkom na loďke. Idylu dopĺňajú aj po jazierku sa plaviace divé kačice či pestrofarebné tulipány na lúke pripomínajúce Holandsko.

Očarujúci život letnej krajiny z obrázka vás prinúti zaspomínať si na vaše posledné letné dobrodružstvo. Vneste si aj vy kúsok letnej idyly do vášho domova s puzzle od Educa a cíťte sa aspoň na chvíľu ako v krajine tulipánov a veterných mlynov. Balenie puzzle obsahuje 6000 dielikov, ktoré po poskladaní tvoria jeden obrázok. Puzzle pre deti aj dospelých sú vyrobené z kvalitného materiálu. Jednotlivé dieliky puzzle sú väčších rozmerov pre ľahšiu manipuláciu a jednoduchšie skladanie. Zložené puzzle pre deti i dospelých je možné rozložiť a poskladať ich po nejakom čase opäť, alebo ich zaliať špeciálnym lepidlom Fix Puzzle, zarámovať a dekorovať ním napríklad steny vášho príbytku. 

Puzzle Educa môžu byť vhodným darčekom pre vašich blízkych alebo sa nimi môžete potešiť aj sami. Puzzle výborne pomáhajú zrelaxovať, pretože pri skladaní sa sústredíte len na detaily vášho motívu. Skladanie puzzle je výbornou formou aktívneho trávenia voľného času, ktoré môžete absolvovať aj s celou rodinou. Skladanie zlepšuje pamäť, cibrí predstavivosť, rozvíja fantáziu a zvyšuje koncentráciu. Puzzle španielskej výroby Educa majú vysoko kvalitné prevedenie, ktoré splní i potreby náročného nadšenca skladačiek puzzle. Puzzle sú vhodné pre vekovú kategóriu od 15 rokov. Veľkosť obrázku po poskladaní je 156*107 cm. 

Španielsky výrobca Educa sa špecializuje najmä na výrobu puzzle a vzdelávacích hier. V ponuke firmy Educa je množstvo krásnych puzzle pre rôzne vekové kategórie, ktoré rozhodne nemôžu chýbať vo vašej kolekcii. Vyberte si tie najkrajšie puzzle ktorými potešíte samého seba, alebo svojich blízkych. S puzzle Educa sa už viac nemusíte báť stratených dielikov. Až do 16 kusov dielikov vám na vyžiadanie cez formulár zašle výrobca Educa bezplatne pre každé puzzle s veľkosťou nad 16 dielikov. Nemusíte sa tak obávať že vaše puzzle bude nekompletné. Je to jedinečná služba španielskeho výrobcu Educa, ktorý sa špecializuje na puzzle a vzdelávacie hry pre deti a dospelých.

Pohlaviefamily
Vek15years
PôvodSpain
Rozmery156*107 cm
Rozmery balenia46*32*8,5 cm
PackageÁno
Puzzle pieces6000

Educa

Nakúpte u nás hračky Educa. V ponuke eshopu Trendy Mama nájdete krásne detské puzzle s rôznymi motívmi a spoločenské hry.
Kontakt
Polia s * sú povinné
loader  Načítavam hodnotenia...

Vybrali sme pre Vás

loader  Načítavam podobné produkty...