Kód: SM500267 Kategória: Detská pracovná dielňa
  Skladom
29,59 EUR
Hodnotenie:
Nehodnotené

Detský pracovný vozík Black&Decker Devil Workmate 3v1 je perfektná hračka pre malého kutila. Celý vozík, vrátane doplnkov, je vyrobený z kvalitných plastov, ktoré vďaka svojej odolnosti dlho vydržia, no zároveň sú aj príjemné na dotyk a šetrné k zdraviu. Pre zvýšenú bezpečnosť sa pri výrobe dbalo na zaoblené tvary. Vozík sa dá skladať a môže slúžiť až na tri účely. Buď ako manipulačný vozík na dvoch kolieskach, ktoré sa ľahko otáčajú, preto si môže malý kutil svoje náradie všade brať so sebou. Tiež poslúži ako pracovný stolík v momente, keď malý opravár dorazí na potrebné miesto, kde si môže naň vyložiť svoje náradie a potom na ňom aj pracovať. V tejto pozícii je stolík na dvoch kolieskach a dvoch stabilných a pevných nožičkách.

Ak treba preniesť väčšiu váhu, vozík sa môže premeniť na krásnu pracovnú rudlu. Detský pracovný vozík Black&Decker Devil Workmate je komplexná, krásna a dizajnová špička od známej francúzskej spoločnosti Smoby, ktorá ma dlhú tradíciu a je garanciou špičkovej európskej kvality. Hra pomôže dieťaťu osvojiť si motorické zručnosti a naučí sa názvoslovie pracovného náradia a jeho účel. Celý vozík tak pôsobí ako skutočná pracovná pomôcka. Keďže je vozík skladateľný, je veľmi kompaktný a ľahko sa v prípade potreby schová. Pracovné náradie a všetky doplnky sú ergonomicky riešené tak, aby dieťa vedelo predmet jednoducho uchopiť a narábať s ním. Prevedený je v červenej a čiernej farebnej kombinácii a doplnený je o striebornú farbu.

Na pracovnej ploche si v malých dierkach môže kutil vyskúšať skrutkovanie a cibriť si tak jemnú motoriku, ktorú v dospelosti bude potrebovať. Vozík obsahuje aj bohatú výbavu ako napríklad skrutkovač, kľúč, imbusový kľúč, kufrík, skrutky – spolu až 20 doplnkov. Do hry môže prizvať aj kamarátov a budovať si tak sociálne cítenie a zmysel pre spoluprácu. Vhodný je najmä pre chlapcov vo veku od 3 rokov. Rozmery vozíku sú 30*32*58 cm. Vozík je veľmi ľahký, praktický a jednoducho sa prenáša a v prípade väčšej záťaže sa dá zmeniť na rudlu. S touto hračkou sa dieťa zabaví, zapojí fantáziu a tvorivosť a veľa sa pritom aj naučí.

Pohlavieboy
Vek3years
PôvodFrance,france
Rozmery30*32*58 cm
Celková výška58 cm
Table height42 cm
Rozmery balenia39*20*58 cm
PackageYes,yes
Farbaoranžová

Smoby

Nakúpte u nás hračky Smoby. V ponuke nášho eshopu objavíte detské kuchynky, domčeky pre deti, šmykľavky, odrážadlá aj trojkolky.
Kontakt
Polia s * sú povinné
loader  Načítavam hodnotenia...

Vybrali sme pre Vás

loader  Načítavam podobné produkty...