Kód: SM360600 Kategória: Detská pracovná dielňa
  Skladom
73,99 EUR
Hodnotenie:
Nehodnotené

Detský pracovný stôl Smoby s motívom rozprávky Staviteľ Bob je ideálna hračka pre malého kutila. Celý stôl vrátane doplnkov a náradia je vyrobený z kvalitného plastu, ktorý je odolný a zároveň veľmi príjemný na dotyk. Tento stolík je novinkou a je veľmi obľúbený najmä u chlapcov. Stôl stojí na štyroch nožičkách, ktoré sú medzi sebou spevnené konštrukciou v tvare X a poličkou, takže stôl je pevný a stabilný. Stôl je prevedený v oranžovej, modrej a čiernej farebnej kombinácii. Pod pracovnou plochou sa nachádza polička, kde si môže malý kutil odložiť iné hračky alebo náradie.

Na pracovnej ploche je dostatok miesta na majstrovanie a stavanie. Rovnako tak sa na pracovnej ploche nachádza aj oranžový panel, kde si môže malý kutil ľubovoľne pripnúť rôzne pracovné doplnky. Po oboch stranách panelu si dieťa môže ukladať náradie, ale aj náhradné diely, ktoré potrebuje mať stále poruke. Na ľavom boku panela je praktický držiak na vŕtačku. Na pracovnej doske sa nachádza aj malý zverák, ktorým si môže pridržať autíčko pri jeho rozkladaní a následnom skladaní, ktoré je možné vďaka skrutkovačom. Výbava stolíka obsahuje aj kladivko, skrutkovač, vŕtačku, pílku, skrutky a náhradné diely, z ktorých si malý mechanik poskladá svoje vlastné výtvory a Staviteľ Bob mu pomôže.

Pracovná dielňa Staviteľ Bob je nová, moderná a krásna hračka od francúzskeho výrobcu Smoby, ktorá spĺňa najprísnejšie európske štandardy. Vhodná je najmä pre chlapcov vo veku od 3 rokov. Stolík je kompaktný a v prípade potreby sa veľmi ľahko schová. Má rozmery 50*26*90 cm . S touto dielňou a so Staviteľom Bobom si dieťa užije veľa zábavy. Navyše hra podporuje vývin motorických schopností a čo-to naučí dieťa aj zo sveta stavebníctva. Smoby je renomovaný francúzsky výrobca plastových hračiek pre deti. Plast na hračkách Smoby je pevný, odolný, no zároveň jemný a hladký k detským rúčkam, zamatový na dotyk. Všetky detské hračky majú oblé hrany, aby vaše deti boli počas veselých hier v bezpečí a chránené pred zraneniami. Farby na plastových hračkách Smoby podnecujú a rozvíjajú detskú predstavivosť a fantáziu. Upútajú každé najmenšie dieťatko, preto je to najlepší darček pre vašich najmenších.

Pohlavieboy
Vek3years
PôvodFrance,france
Rozmery50*26*90 cm
Celková výška90 cm
Rozmery balenia59*13*59 cm
MechanicYes,yes
PackageYes,yes
Hmotnosť2,9 kg
Farbaoranžová

Smoby

Nakúpte u nás hračky Smoby. V ponuke nášho eshopu objavíte detské kuchynky, domčeky pre deti, šmykľavky, odrážadlá aj trojkolky.
Kontakt
Polia s * sú povinné
loader  Načítavam hodnotenia...

Vybrali sme pre Vás

loader  Načítavam podobné produkty...