Kód: SM360701 Kategória: Detská pracovná dielňa
  Skladom
73,99 EUR
Hodnotenie:
Nehodnotené

Smoby pracovná dielňa Black+Decker je úžasná pracovná hračka pre chlapcov od 3 rokov. Zahŕňa v sebe množstvo zábavných a maximálne zaujímavých doplnkov, vďaka čomu je zárukou hodín plných zábavy a majstrovania pre malých opravárov a výmyselníkov. Medzi 92 doplnkami nájdete 7 pracovných nástrojov ako kladivo, skrutkovač, kliešte, kľúče a pílu, 20 skrutiek, mechanickú vŕtačku, stavebnicu auta, ktorá sa dá poskladať  na rôzne spôsoby. Okrem opráv sa deti môžu zahrať aj skladaním oranžového autíčka. Na dielni pre chlapcov nájdete viacero úložných priestorov a boxov pre drobné skrutky a iné nevyhnutné náradie pre opravára. Pracovný stôl pre chlapcov je vyrobený z jemného, ale pevného a kvalitného plastu, stojí na 4 pevných nohách. K hračke sa dajú stiahnuť zadarmo zábavné aplikácie pre Android a IOS.

Je veľmi dôležité viesť malé deti k tomu, aby sa hrali na povolania dospelých. Hravým spôsobom sa tak približujú k svetu dospelých, skúšajú a objavujú, čo v sebe zahŕňa život takého opravára. Prostredníctvom detskej dielne sa rozvíja jemná motorika a pohybové zručnosti. Používaním nástrojov, skladaním autíčka sa podporuje aj rozvoj logického myslenia a koncentrácie. Keď sa deti hrajú na opravy v dome alebo vonku, rozvíjajú tým aj svoju fantáziu a kreativitu. Objavujú, skúmajú, opravujú, rozoberajú, skladajú. Všetky tieto možnosti na hru, zábavu a hravé učenie poskytuje táto úžasná opravárska sada pre chlapcov Smoby s originálnym dizajnom.

Smoby je renomovaný francúzsky výrobca veľmi kvalitných plastových hračiek pre deti s realistickým dizajnom. Plast na hračkách Smoby je pevný a odolný, zároveň je veľmi jemný a hladký, je to plast zamatový na dotyk. Všetky detské hračky majú oblé hrany, aby vaše deti boli počas veselých hier v bezpečí a chránené pred zraneniami. Farby na plastových hračkách Smoby podnecujú a rozvíjajú detskú predstavivosť a fantáziu. Upútajú každé dieťa a je to skvelý darček pre malých opravárov. Proces výroby hračiek Smoby je prísne kontrolovaný, hračky spĺňajú aj tie najvyššie bezpečnostné kritériá. Smoby je zárukou francúzskej kvality, originálnych dizajnov a jedinečných produktov, ktoré vynikajú na európskom trhu.

Pohlavieboy
Vek3years
PôvodFrance,france
Rozmery79*39*103 cm
Celková výška103 cm
Rozmery balenia49*16*76 cm
PackageYes,yes
Hmotnosť5,05 kg
Farbaoranžová

Smoby

Nakúpte u nás hračky Smoby. V ponuke nášho eshopu objavíte detské kuchynky, domčeky pre deti, šmykľavky, odrážadlá aj trojkolky.
Kontakt
Polia s * sú povinné
loader  Načítavam hodnotenia...

Vybrali sme pre Vás

loader  Načítavam podobné produkty...